Iaşi - Hajduk Split / Se vând bilete în funcţie de câte scaune vor fi montate

Ultima actualizare:

    Cozi la casele de bilete ale stadionului din Iaşifoto: digisport.ro
Cozi la casele de bilete ale stadionului din Iaşifoto: digisport.ro

Iaşiul debutează mâine în cupele europene într-un meci cu echipa croată Hajduk Split, în turul doi preliminar al Ligii Europa. Partida are loc de la ora 21.00 şi va fi transmisă în direct pe DigiSport.

Deşi au avut destul timp pentru a pregăti acest meci, oficialii echipei au lăsat pentru ultimul moment schimbarea scaunelor pe stadion. Aşa se face că biletele sunt vândute în funcţie de câte scaune vor fi montate, operaţiune care se va derula inclusiv joi, în ziua partidei cu Hajduk Split. Pentru că nu vor avea timp să acopere întregul stadion cu scaune noi, se vor pierde circa 3.000 de locuri.

Anunţul de pe siteul clubului CSMS Iaşi: "Ne bucurăm de numărul foarte mare de ieşeni care vor să fie alături de echipă în primul meci din Cupele Europene care va avea loc la Iaşi. De aceea, facem toate eforturile pentru ca suporterii să poată fi prezenţi în număr cât mai mare la meci.Joi se vor pune în vânzare ultimele bilete, numărul acestora fiind condiţionat de numărul de scaune care vor mai fi montate în cursul zilei"

Suporterii care au stat la cozi pentru a-şi lua un bilet şi-au strigat nemulţumirea şi l-au acuzat de gestionarea proastă a situaţiei pe guralivul Florin Prunea, preocupat mai mult în ultimul timp să se ia la trântă cu oficialii FRF. Bişniţarii deja profită de oportunitate şi au început să speculeze momentul în jurul arenei Emil Alexandrescu. Faţă de sezonul precedent, CSMS Iaşi l-a pierdut pe Bojan Golubovici, pelcat la Steaua, dar l-a luat pe Dan Roman, de la FC Botoşani. Hajduk Split e o multinaţională, cu jucători din Ucraina, Albania, Kosovo, Australia, Italia, Ungaria sau camerun şi un antrenor sloven, Marjan Pusnik. Hajduk a terminat pe locul 3 campionatul Croaţiei, după Dinamo Zagreb şi Rjeka.

image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net