Iar e haos la Rapid

Ultima actualizare:

    Daniel Pancu este aşteptat  să revină printre titularii  Rapidului în meciul  cu Concordia ChiajnaFoto: Mediafax
Daniel Pancu este aşteptat să revină printre titularii Rapidului în meciul cu Concordia ChiajnaFoto: Mediafax

”Rapid este farmecul vieţii”. Aceasta este lozinca preferată a fanilor echipei de sub Podul Grant. În aceste momente, în Giuleşti nimic nu mai are farmec: echipa se luptă din greu să evite retrogradarea, antrenorul Pustai n-a semnat rezilierea contractului, şedinţele de pregătire sunt conduse de italianul Bergodi, iar cel mai iubit jucător, Pancu, este acuzat de fostul lui antrenor, Ionel Ganea, că bea de stinge.

Cine credea că lucrurile se liniştesc la Rapid odată cu demiterea lui Cristi Pustai s-a înşelat amarnic. În primul rând, despărţirea nu s-a oficializat, deşi şedinţele de pregătire sunt conduse de italianul Cristiano Bergodi, prezentat în această săptămână ca noul antrenor al ”vişiniilor”. Iniţial, Cristi Pustai şi patronul Valerii Moraru bătuseră palma asupra rezilierii de comun acord a contractului, însă, au apărut probleme. Pe lângă faptul că a cerut plata salariilor până la vară, lucru acceptat de patron, Pustai s-a decis că vrea bani şi dintr-o eventuală primă pentru salvarea echipei de la retrogradare. Nu o sumă fixă, ci proporţional cu punctele făcute de echipă în mandatul său. Moraru nici n-a vrut să audă, aşa că lucrurile s-au împotmolit, iar Pustai nu şi-a mai pus semnătura pe rezilierea contractului. “În acte, sunt încă antrenorul Rapidului”, a spus Pustai ieri după-amiază.

Pancu, în război cu Ganea

El nu conduce antrenamentele, ci Bergodi. Italianul a vorbit despre această situaţie inedită. ”Cristi este colegul meu, dar nu mă interesează pe mine ce mai are el de luat de la Rapid. Eu m-am întâlnit cu el, am stat la masă, a fost amabil, mi-a explicat situaţia jucătorilor”, a spus tehnicianul italian. Dincolo de aceste probleme, a mai apărut una: fost antrenor în Giuleşti, Ionel Ganea l-a făcut praf pe Pancu, după ce atacantul a declarat că “mulţi antrenori din Liga 1 sunt cârpe”. “Probabil el nu era treaz. Nici noi nu ne dădeam cu părerea despre el când nu venea cu săptămânile la antrenament şi ştia toată lumea că Pancu stătea şi bea de noaptea până dimineaţa”. Atacantul n-a replicat, dar a fost apărat de Săpunaru: “El n-a pus gura pe alcool de când a început campionatul. Nu cred că prioritar este să vedem cât a băut Pancone. Îi dau eu votcă, doar să joace”.

Bergodi lucrează la moral

Cristiano Bergodi ştie că are o misiune extrem de grea la Rapid, salvarea de la retrogradare, dar a mărturisit că are încredere că jucătorii îşi vor reveni. Primul pas pe care l-a făcut: a lucrat la moralul fotbaliştilor. “Am întâlnit un grup care nu era cu moralul foarte bun, mai ales că băieţii vin după trei înfrângeri la rând. Eu cred că situaţia s-a schimbat. Nu ştiu dacă era linişte înainte, dar acum este. Jucătorii nu mai trebuie să se gândească la asta, atmosfera este foarte bună”, a spus italianul.

Săpunaru: «Meciul cu Chiajna, cel mai important» 

Rapid joacă luni împotriva Concordiei, un meci vital pentru rămânerea în prima Ligă. Căpitanul din Giuleşti, Cristi Săpunaru, crede că este meciul campionatului pentru echipa sa: “Dacă vom câştiga în faţa celor de la Concordia, cred că ne vom salva. Meciul de luni este cel mai important al campionatului pentru noi”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net