Ianis Hagi: ”Suntem fericiți, am făcut istorie”

nationala_tineret_bucurie.jpg

Tinerii jucători ai naționalei de tineret și-au manifestat bucuria la conferința de presă
Tinerii jucători ai naționalei de tineret și-au manifestat bucuria la conferința de presă
FOTO: Sportpictures.eu

Ianis Hagi, căpitanul naționalei de tineret a României, calificată pentru a doua oară consecutiv la turneul final al Campionatului European, era în culmea fericirii după egalul izbăvitor cu Danemarca, scor 1-1.

"E imposibil să nu ai emoţii, dar le-am gestionat bine. Cred că meciul l-am condus noi, ştiam că vom marca. Suntem fericiţi, am făcut istorie, nu cred că s-a mai întâmplat ca naţionala de tineret să se califice la două Campionate Europene la rând. Ne este greu fără suporteri, fotbalul e un spectacol şi ca la teatru ai nevoie de oameni. Ştim că fanii sunt mereu lângă noi şi pentru ei jucăm, să-i facem fericiţi. Sunt mândru să port bandeola de căpitan şi tricoul cu numărul10, mă face un fotbalist mai bun, ambiţia şi motivaţia sunt mai mari. A fost un an foarte bun pentru mine, am ajuns la o echipă mare, cu presiune mare, sunt mândru de ce am reuşit în 2020. Sunt nerădător să pot ajuta echipa mea de club, acolo sunt ambiţii mari. LA CE vom da totul, pentru noi, petru familiile noastre, pentru suporteri", a declarat Hagi la Pro X, citat de news.ro.

România s-a calificat a doua oară consecutiv la turneul final al Campionatului European de tineret, după ce a remizat, marţi, la Ploieşti, scor 1-1 (0-0), cu Danemarca, în ultimul meci al grupei a opta a preliminariilor. Turneul final se va desfăşura în Ungaria şi Slovenia, în 2021.

Loading...