Ianis Hagi, pe lista lui Real Madrid. Calcă pe urmele tatălui?

ianis_hagi_bucurie.jpg

Ianis Hagi a avut prestații foarte bune în Liga Europa cu Glasgow Rangers
Ianis Hagi a avut prestații foarte bune în Liga Europa cu Glasgow Rangers
FOTO: EPA
Citeste tot despre: 

Ianis Hagi ar putea călca mai devreme decât s-a crezut pe urmele tatălui său. Publicaţia spaniolă ”Don Balon” scrie că Real Madrid e gata să plătească suma de zece milioane de euro pentru transferul lui Ianis Hagi, jucător aflat acum la Glasgow Rangers, unde a fost împrumutat de Genk.

Potrivit sursei citate de news.ro, politica de transferuri a clubului madrilen se va schimba din cauza crizei economice provocate de pandemia de coronavirus. Astfel, în loc de vedete transferate pe sume mari, Realul se va orienta către jucători tineri, cu potenţial ridicat, însă mult mai ieftini, aşa cum a fost cazul lui Asensio, adus de la Mallorca pentru aproape 4 milioane de euro, în 2014.

”Don Balon” scrie că, impresionat de evoluţiile din Liga Europa ale jucătorului, Florentino Perez, preşedintele Realului, a discutat deja cu Hagi jr. despre intenţia de a-l aduce pe ”Santiago Bernabeu”. Publicaţia spaniolă adaugă faptul că și Zinedine Zidane şi-ar fi dat acordul pentru transfer.

Pentru început, fiul ”Regelui” ar putea ajunge mai întâi la echipa a doua a clubului, antrenată de Raul, aşa cum a fost cazul altor fotbalişti promovaţi ulterior la prima formaţie, ca Vinicius, Rodrygo sau Reinier.

Loading...

Citește și

  • Când era căpitanul naţionalei României, Gică Hagi a cam pierdut bătăliile directe cu Zinedine Zidane şi Paolo Maldini. Revanşa poate veni în anii care urmează de la Ianis, care calcă apăsat pe urmele tatălui său.

  • ianis hagi viitorul debut liga

    Fiul lui Gică Hagi, Ianis, a jucat în premieră în Liga I, în ultima etapă a turului. Tânărul fotbalist a trăit momente identice cu cele ale părintelui său, cel mai bun fotbalist român evoluând în premieră în campionat în 1982.