Ianis Hagi bagă zâzanie între componenții ”Generației de Aur”

Ultima actualizare:

    Ianis Hagi a avut cele mai bune prestații din acest an în meciurile din Liga EuropaFoto: Guliver/ GettyImages
Ianis Hagi a avut cele mai bune prestații din acest an în meciurile din Liga EuropaFoto: Guliver/ GettyImages

Gică Hagi crede atât de mult în calitățile fiului său, Ianis, încât uneori ia personal orice critică la adresa acestuia, oricât de bine argumentată ar fi. Uneori, rupe prietenii de o viață.

În vârstă de 50 de ani, Răducioiu a fost, probabil, atacantul cu care Hagi (55 de ani) s-a înțeles cel mai bine în toată cariera. Din păcate pentru relația de prietenie dintre cei doi, declarațiile despre Ianis date în presa italiană de golgheterul naționalei României la CM din 1994 l-au făcut pe ”Rege” să nu-i mai răspundă la telefon de Paște.

„Din păcate, aici e o problemă deja. L-am sunat de Paște, nu mi-a răspuns. I-am lăsat un mesaj vocal, l-a ascultat, dar tot nu mi-a răspuns. Cred că e un pic supărat pe mine. Abia aștept să-l văd și să clarificăm această mică polemică. Relația noastră s-a deteriorat”, a spus Răducioiu, la Telekom Sport. El a făcut și o comparație între familia Hagi și familia Maldini. „Nu l-am auzit pe Paolo, tatăl lui Daniel Maldini, să pună presiune pe fiul său, îl așteaptă să crească și să fie coerent pe teren. Nu știu ce face Gică Hagi cu fiul lui, dar e posibil să fie o presiune mult mai mare decât Ianis poate suporta. E posibil să aibă un impact foarte puternic asupra lui”, a mai spus Răducioiu.

La începutul acestei luni, fostul dinamovist declara pentru presa italiană: ”Ianis e destul de inconstant! Nu cred că e pregătit pentru o experiență la Lazio! Mai ales ca titular, pentru că deocamdată nu are calități fizice excelente”.

Totuși, ieri, în timpul unei intervenții la ProX, Gică Hagi a dezmințit că ar fi supărat pe fostul său coechipier: „Nu sunt supărat pe el, sub nicio formă! Am primit o mulțime de mesaje în ziua de Paște, dar nu am avut cum să răspund la toate. Niciodată n-am fost supărat. Ca și căpitan al echipei, nu am dreptul să mă supăr pe un coleg, trebuie să accept orice. Fiecare are dreptul la opinia lui, dar nu există supărare. Radu nu poate supăra pe nimeni”, a declarat Hagi la Pro X. 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net