I-a murit copilul nou-nascut!

Cristi Bud, fost atacant la cfr, traieste o drama, si-a pierdut copilul, nou născut
de Mihaela Ghiocel

Ghinioanele se ţin lanţ de fostul atacant al CFR-uilui, acum la Oradea, Cristi Bud. După ce stat aproape un sezon pe tuşă din cauza unei accidentări, fotbalistul a primit o lovitură şi mai dură: fiul lui, născut acum patru zile, a murit din cauza unor probleme la plămâni.

De la extaz la agonie. Prin astfel de momente trece acum Cristi Bud, atacantul celor de la Oradea, echipa din Liga a II a. Fericit că a scăpat de problemele de sănătate pe care le-a avut şi care l-au ţinut departe de gazon aproape un an de zile, Cristi trăia cu senzaţia că lucrurile încep să intre pe făgaşul normal. Bucuria a fost şi mai mare în urmă cu patru zile, atunci când nevasta lui, Mihaela, a născut un băiat - primul copil al cuplului, căsătorit în noiembrie 2011.

Mihai, fiul celor a doi, a primit la naştere nota zece, iar soţii Bud erau în culmea fericirii. Momentele de euforie au fost însă de scurtă durată, pentru că o mare nenorocire s-a abătut asupra lor. Micuţul a început să se simtă din ce în ce mai rău, acuzând probleme de respiraţie, iar medicii nu au mai avut cum să-l salveze.

"Copilul a avut hipertensiune pulmonară. Din păcate, a fost un caz rar în care plămânii nu se puteau ventila. A fost pus pe ventilator, dar nu s-a putut adapta în condiţiile extrauterine", a declarat pentru gsp.ro Liana Dacilescu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean din Timişoara, acolo unde s-a petrecut drama.

Bud: «Aşa a vrut Dumnezeu!»

Fotbalistul celor de la Oradea încearcă să rămână puternic după tragica veste, pentru a o îmbărbăta şi pe Mihaela, căzută psihic după moartea fiului.

"Nu ştiu ce alt lucru mai cumplit putea să ni se întâmple. Nici nu-mi dau seama ce s-a petrecut de fapt. Mă gândesc că aşa a vrut Dumnezeu...să ne ia copilul", a spus Bud.


Loading...