I-a murit copilul nou-nascut!

Ultima actualizare:

De la extaz la agonie. Prin astfel de momente trece acum Cristi Bud, atacantul celor de la Oradea, echipa din Liga a II a. Fericit că a scăpat de problemele de sănătate pe care le-a avut şi care l-au ţinut departe de gazon aproape un an de zile, Cristi trăia cu senzaţia că lucrurile încep să intre pe făgaşul normal. Bucuria a fost şi mai mare în urmă cu patru zile, atunci când nevasta lui, Mihaela, a născut un băiat - primul copil al cuplului, căsătorit în noiembrie 2011.

Mihai, fiul celor a doi, a primit la naştere nota zece, iar soţii Bud erau în culmea fericirii. Momentele de euforie au fost însă de scurtă durată, pentru că o mare nenorocire s-a abătut asupra lor. Micuţul a început să se simtă din ce în ce mai rău, acuzând probleme de respiraţie, iar medicii nu au mai avut cum să-l salveze.

"Copilul a avut hipertensiune pulmonară. Din păcate, a fost un caz rar în care plămânii nu se puteau ventila. A fost pus pe ventilator, dar nu s-a putut adapta în condiţiile extrauterine", a declarat pentru gsp.ro Liana Dacilescu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean din Timişoara, acolo unde s-a petrecut drama.

Bud: «Aşa a vrut Dumnezeu!»

Fotbalistul celor de la Oradea încearcă să rămână puternic după tragica veste, pentru a o îmbărbăta şi pe Mihaela, căzută psihic după moartea fiului.

"Nu ştiu ce alt lucru mai cumplit putea să ni se întâmple. Nici nu-mi dau seama ce s-a petrecut de fapt. Mă gândesc că aşa a vrut Dumnezeu...să ne ia copilul", a spus Bud.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net