I-au încălzit terenul lui Messi

Ultima actualizare:

    Lionel Messi şi  Antonella sunt  împreună de  10 ani şi au doi  copii împreunăFotografii: Guliver/ Gettyimages/ Splash/ Instagram
Lionel Messi şi Antonella sunt împreună de 10 ani şi au doi copii împreunăFotografii: Guliver/ Gettyimages/ Splash/ Instagram

Va fi sărbătoare mare la 30 iunie, atunci când Leo Messi se va căsători în oraşul natal, la Rosario. Vedeta Barcelonei are de la cine să înveţe, câţiva colegi de breaslă ai sud-americanului trecând şi ei pe la altar în ultimele săptămâni.

Leo Messi a schimbat sâmbătă (24 iunie) prefixul, împlinind 30 de ani, dar nu acesta e evenimentul aşteptat de întreaga suflare fotbalistică a planetei. 

Peste câteva zile, adică vinerea viitoare, Messi va îmbrăca echipamentul de mire în Argentina natală, mai exact în oraşul Rosario, localitate de unde e originară şi partenera sa de viaţă, Antonella Roccuzzo (29 de ani).


    Jucătorul Realului,  Alvaro Morata, s-a  căsătorit în Veneţia  cu Alice Campello
Jucătorul Realului, Alvaro Morata, s-a căsătorit în Veneţia cu Alice Campello

Cei doi formează un cuplu de aproape un deceniu, au deja doi copii, însă abia acum s-au hotărât să oficializeze relaţia. 

Multe detalii despre nunta anului 2017 în fotbal n-au ieşit la iveală, Messi încercând astfel să se „protejeze” mediatic cât de mult poate. 

Totuşi, dacă are ceva probleme de organizare, Leo ar avea cu cine să se consulte, ţinând cont că luna iunie a fost una plină de nunţi în fotbalul mare. 


    Germanul Neuer  a lăsat cârjele pentru a ieşi  bine în poză,  cu frumoasa  Nina Weiss
Germanul Neuer a lăsat cârjele pentru a ieşi bine în poză, cu frumoasa Nina Weiss

Inclusiv un fost coleg de-al său de la FC Barcelona, portarul Victor Valdes (în prezent liber de contract) s-a aşezat la casa lui într-o ceremonie fastuoasă desfăşurată în capitala Cataluniei. 

Trecând de la colegi la rivali, Messi va călca pe urmele unui alt portar, Manuel Neuer, campion mondial cu Germania în 2014 şi concurent al argentinianului în cursa pentru Balonul de Aur din urmă cu trei ani. Accidentat, Neuer a avut nevoie şi de cârje la nuntă, detaliu care nu i-a afectat însă ceremonia de la Bari (Italia). 


    Aflat în căutare de echipă,  Victor Valdes şi-a găsit  soţie: Yolanda Cardona
Aflat în căutare de echipă, Victor Valdes şi-a găsit soţie: Yolanda Cardona

De asemenea, Leo Messi se va duela la capitolul nunţi cu câţiva dintre fotbaliştii echipei Real Madrid, rivala tradiţională a Barcelonei. 

Au fost vreo patru asemenea evenimente în vestiarul „galacticilor”, dar cea mai spectaculoasă nuntă a fost de departe cea a atacantului Alvaro Morata, care a spus „da” într-un cadru plin de romantism, pe canalele oraşului Veneţia.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net