Hugo Lloris a sărit la colegul său Son Heung-min!

lloris-son-gettyimages-1254658154.jpg

La finalul partidei, Hugo Lloris a dat mâna cu Son Heung-min
La finalul partidei, Hugo Lloris a dat mâna cu Son Heung-min
Foto: Guliver / GettyImages

Portar al echipei londoneze de fotbal Tottenham Hotspur, Hugo Lloris (33 de ani) a avut o izbucnire nervoasă la pauza meciului câștigat (1-0) cu Everton, din runda cu numărul 33 a Premier League. Francezul i-a făcut un reproș colegului său Son Heung-min, fiind potolit cu greu de ceilalți coechipieri.

Se știe că portarii trăiesc la maximum un meci de fotbal. Și că ei își manifestă deseori nemulțumirea față de cum se apără echipele lor. Un ultim exemplu a felului furios în care ”se descarcă” aceștia l-a oferit Hugo Lloris. După ce arbitrul Graham Scott a fluierat sfârșitul primul mitan, căpitanul echipei Franței și a lui Tottenham a traversat jumătate de teren, în fugă, pentru a-i face câteva reproșuri lui Son Heung-min. Trei colegi ai celor doi s-au interpus astfel că s-a evitat o confruntare fizică... Apoi s-a aflat că pe Lloris l-a deranjat implicarea atacantului sud-coreean într-o acțiune produsă cu câteva secunde înainte și la care Richarlison a fost pe punctul de a egala.
După meci, Lloris a dat mâna cu Son, iar apoi a declarat pentru Sky Sports: „Asta trebuie să rămână în vestiar. Există mult respect între toți jucătorii în vestiar. Ceea ce s-a petrecut cu «Sonny» face parte din forbal. Nu e nicio problemă. La sfârșitul meciului, am fost mai mult decât fericit că fac parte din echipă și că am obținut trei puncte. Acea ocazie de dinainte de pauză, când nu a făcut bine pressiong, asta m-a enervat, însă face parte din fotbal. Nu e nicio problemă. Mergem înainte”. 

Loading...