Hugo Lloris a confirmat porecla de Mister Penalty

lloris-hugo-tottenham-penalty-gettyimages-1141522851m.jpg

Hugo Lloris a ghicit traiectoria balonului șutat de Aguero
Hugo Lloris a ghicit traiectoria balonului șutat de Aguero
Foto: EPA

Hugo Lloris a apărat penalty-ul executat de Aguero, contribuind la succesul (1-0) lui Tottenham în disputa cu City

Campion mondial anul trecut, francezul a parat trei lovituri de la 11 metri în acest an competițional. 
Cap de afiș al meciurilor de marți seara, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, disputa dintre Tottenham și Manchester City, de la Londra, și-a consumat momentul cheie în minutul 13. Atunci Hugo Lloris a apărat penalty-ul executat de Sergio Aguero. Nimic întâmplător de vreme ce portarul lui Spurs a mai avut două astfel de intervenții în Premier League, în fața lui Jamie Vardy (3-1 cu Leicester) și cu Pierre-Emerick Aubameyang (1-1 cu Arsenal).
În plus, Lloris a avut evoluții foarte bune și în vară, când a câștigat titlul mondial cu Franța, dar și în ultimele partide din Liga Campionilor, când el și colegii săi din apărare au păstrat neatinsă poarta lui Tottenham. Evoluțiile sale au fost evidențiate și de antrenorul Mauricio Pochettino: ”Este unul dintre cei mai valoroși portari din lume. El are un loc important în parcursul nostru din ultimii ani și va avea și în viitor”.
Tottenham s-a impus cu 1-0 în fața lui City, iar în celălalt meci al serii, FC Liverpool a câștigat cu 2-0, pe teren propriu, în fața lui FC Porto. 

Loading...