Hoban: "Nu contează să facem spectacol, ci să batem"

hoban.jpg

hoban
Ovidiu Hoban
foto: Dorin Constanda

Mijlocaşul echipei naţionale Ovidiu Hoban crede că meciul de vineri cu Polonia din preliminariile CM 2018 e decisiv şi ar trebui jucat doar pentru a obţine cele trei puncte.

"Nu prea contează numărul spectatorilor de până acum, important este ca prin jocul nostru să aducem din nou fanii la stadion şi să-i facem mândri de prestaţia noastră. Contează mai mult să câştigăm acest meci decât să facem spectacol. Cred că e un meci care trebuie abordat doar la victorie. Curaj, ambiţie, avem, important este să câştigăm acest meci, cele mai importante sunt cele trei puncte. Jucăm acasă şi noi suntem favoriţi", a spus Hoban.

"Am discutat foarte mult despre echipa Poloniei, asta e cel mai important lucru, sper să facem un joc bun vineri. Nu mă gândesc decât la victorie. Suntem foarte concentraţi, sperăm să fim la înălţime vineri. Fiecare antrenor are metodele sale de pregătire şi am luat tot ce este mai bun de la fiecare antrenor. Eu mă simt foarte mândru că sunt aici şi sper ca şi în continuare să pot face parte din lotul echipei naţionale", a mai spus mijlocaşul legitimat la Hapoel Be'er Sheva.

 

 

Loading...

Citește și

  • La 32 de ani, Cristi Săpunaru este unul dintre veteranii echipei naţionale. Şi-a pus în gând să mai joace 5-6 ani, dar până la momentul retragerii speră să bifeze prezenţa la singura competiţie care-i lipseşte din palmares: un Campionat Mondial. Fundaşul Astrei mizează totul pe turneul final din Rusia, din 2018, şi spune că ”tricolorii” au acum altă faţă, de la schimbarea antrenorului şi instalarea neamţului Christoph Daum. Primul hop pentru mondial, meciul cu Polonia de vineri.

  • suporteri români

    Organizatorii mizează pe o prezenţă de 50.000 de oameni la meciul decisiv al "tricolorilor" contra Poloniei. Partida din preliminariile CM 2018 se dispută pe Arena Naţională, vineri, ora 21.45.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1