Haosul s-a instalat la Dinamo

Ultima actualizare:

    Dinamo a început dezastruos campionatulFOTO: Sportpictures.eu
Dinamo a început dezastruos campionatulFOTO: Sportpictures.eu

Dinamo a început Liga 1 cu vise de play-off, dar a încheiat prima etapă gândindu-se dacă are șanse de evitare a retrogradării. Înfrângerea suferită cu 5-0 la Ovidiu, în fața Viitorului, a declanșat haosul și nimeni nu știe cum se va încheia cea mai dificilă perioadă din istoria clubului.

Pentru Dinamo, primul meci oficial al sezonului a fost o catastrofă din toate punctele de vedere. Echipa nu doar că a pierdut cu 5-0 în fața Viitorului, dar jocul prestat a fost departe de pretențiile Ligii secunde, nu ale primei divizii. Practic, jucătorii antrenați de Eugen Neagoe nu erau în stare să lege două pase, când plecau cu mingea la picior nu de puține ori se împiedicau de ea, iar pentru a avea cât de cât posesie îi pasau portarului Straton. Au reușit chiar contraperformanța ca în prima repriză, după un corner la poarta constănțenilor, să ajungă din cinci-șase pase cu mingea la propriul portar! Jocul sub orice critică, rușinos, după cum a fost caracterizat de Neagoe după meci, a inflamat și mai mult niște suporteri care și-au înjurat propriul antrenor din primul minut, de parcă el avea vreo vină că Mircea Rednic a fost dat afară după rezultate la fel de proaste. Așa că, în minutul 67, trei dintre ei au sărit gardul și, în iureșul creat, meciul a fost intrerupt nu mai puțin de 20 de minute, până când fanii au fost evacuați de jandarmi. „Aș vrea să mă refer la meciul din teren. E un coșmar pentru noi. Trebuie să realizăm că Dinamo înseamnă și suporteri. Au fost civilizați, au plecat fără probleme. Sunt oameni care au afaceri, care discută omenește, nu sunt niște vagabonzi. Noi suntem vinovați. Ne așteaptă un meci greu cu Craiova. Trebuie să fim aproape de băieți, de antrenori. E inadmisibil modul în care ne-am comportat astăzi! Nu aș vrea să mai existe o seară ca asta. E greu de vorbit după un meci ca ăsta. Erau toți cu capul plecat. Vom avea multe discuții zilele astea. Poate ne trezim și ne dăm seama ce înseamnă cu adevărat Dinamo. Dacă soluția va fi plecarea noastră, probabil se va ajunge și acolo. Dar eu nu mă gândesc la asta! Am venit aici să facem treabă. Eugen Neagoe rămâne!”, a declarat Florin Prunea la Look Sport.

La mai puțin de 24 de ore după dezastrul de la Ovidiu, a mai venit o veste care adâncește haosul:  patronul clubului, Ionuț Negoiță, a anunțat că în cel mult o lună echipa va fi vândută: ”Eu caut soluții de doi ani în ceea ce privește vânzarea clubului. Voiam să-mi recuperez măcar o părticică din ce am investit. Negociez cu trei entități, iar în maximum o lună Dinamo va avea alt proprietar! Sunt români, dar nu pot să dau alte detalii. O să vedeți că n-o să mai fiu la Dinamo! Poate că de aici încolo vor fi performanțe. Dacă suporterii vor ca Dinamo să aibă un viitor strălucit, să lupte pentru stadion. Ei îl înjură pe Negoiță, dar în scurt timp nu vor mai avea pe cine să înjure”, a declarat Negoiță, la GSP Live. El consideră că nu are nici o vină în rezultatele proaste ale echipei: „Le-am dat mână liberă antrenorilor, să-și aducă jucători, au făcut morișcă din ei, cu impresari proprii. Au plecat 100, au venit 100 de jucători, tot eu sunt de vină? Terminăm pe 9 și tot eu sunt de vină? Tot eu sunt vinovat? Nu suntem normali la cap?”, a mai spus Negoiță. ”Îmi reproșez că am dat foarte mulți bani pe acțiunile unei societăți în moarte clinică, apoi pe datoriile acestei societăți. Apoi mi-am dat seama că orice lucru are o limită, nu pot să investesc la nesfârșit. Constat că trebuie să-mi văd de lucrurile mele, de afacerile mele”, a mai spus patronul dinamoviștilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net