Hamroun a vrut să fugă de la Steaua ca să-şi plătească creditele la bancă

hamroun.jpg

Jugurtha Hamroun
Foto Click!

Jugurtha Hamroun a intrat în gura tuturor după ce şi-a luat lumea în cap şi a forţat un transfer în ţările arabe. Acesta a fost reprimit la echipă după ce şi-a cerut scuze în faţa vestiarului şi şi-a motivat gestul de a refuza să mai vină la antrenamente.

Algerianul le-a spus colegilor că nu banii l-au împins să adopte această strategie, ci problemele financiare. Hamroun a cumpărat două apartamente în Franţa şi o maşină, toate cu credite bancare. Cum salariul său de la Steaua, aproximativ 10.000 de euro pe lună, nu acoperă ratele, acesta a hotărât că doar un transfer bombă îi poate salva fmailia, iar oportunitatea din zona arabă nu poate fi ratată. Acest lucru a fost confirmat şi de Gigi Becali, care l-a iertat după ce a auzit de problemele personale ale mijlocaşului şi i-a plătit acestuia salariul în avans pe 6 luni, tocmai pentru a veni la zi cu ratele. ”Acum trei luni mi-a cerut 60.000 de euro ca să nu piardă apartamentul din Franţa, i-am dat banii în avans pe jumătate de an”, a spus patronul Stelei cu ceva timp în urmă.

”Şi-a cerut scuze în faţa noastră, dar nu vom discuta public problemele de bucătărie internă”, a declarat şi Adi Popa după meciul de la Ovidiu, contra Viitorului.

Loading...
 
 

Citește și

  • Cornel Dinu

    Cornel Dinu, fostul mare fotbalist al lui Dinamo București și al echipei naționale împlinește, astăzi, 68 de ani. Dinu s-a confundat cu istoria echipei din Ștefan cel Mare și este considerat de suporterii alb-roșii unul dintre simbolurile clubului.

  • astra, fotbal, campioana, liga campionilor

    Ioan Niculae, patronul campioanei României, Astra Giurgiu, merită toate acuzaţiile pe care jucătorii şi staff-ul tehnic i le-au adus în această perioadă. Cel mai bogat român s-a zgârcit la câteva zeci de mii de euro, iar echipa sa a experimentat peripeţii incredibile pentru acest nivel în drumul spre returul cu campioana Danemarcei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1