Hagi vrea din nou la naţională şi îl presează pe Iordănescu

gheorghe_hasi_slovenia_adev_rompres_preview.jpg

Prima aventură a "Regelui" ca antrenor s-a soldat cu un mare eşec
Foto Click!

Gheorghe Hagi a antrenat naţionala noastră pentru patru meciuri în anul 2001 şi de numele său se leagă un mare eşec, ratarea Mondialului asiatic, din 2002.

„Regele” îşi aduce aminte cu tristeţe de barajul cu Slovenia, dar promite că tot el va aduce cea mai mare performanţă din istoria tricolorilor. După acel meci nu am fost susținut. Eu i-am susținut pe cei din Federație timp de 18 ani, iar ei m-au lăsat singur. Așa este în viață. După astfel de momente devii mai puternic. Eu îmi fixez obiective mari. Poate într-o bună zi o să mă întorc și o să fiu cel mai bun. Cine știe cum se va scrie istoria? O să facem ce mai mare performanță a naționalei din toate timpurile", a spus Hagi la DolceSport.

Loading...

Citește și

  • Miercuri, 2 septembrie, în deschiderea Entertainment Arena Expo 2015 a avut loc seminarul “Identificarea şi abordarea persoanelor cu probleme de joc” organizat de către programul “Joc Responsabil”, cu sprijinul Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc (O.N.J.N.).

  • În conflictul cu trupa lui Gigi Becali, din Liga I, reprezentanţii MApN au decis să înfiinţeze o secţie de fotbal, care să-şi înceapă activitatea din eşaloanele inferioare. Dar, după ce au făcut formalităţiile şi-au dat seama că nu au jucători şi au renunţat la iniţiativă.