Hagi: ”Sunt aproape de limită”

Citeste tot despre: 

Viitorul nu a mai câștigat de cinci etape în Liga I, acum remizând cu Poli Timişoara, 0-0. ”Regele” spune că echipa sa e atacată, dar că nu va ceda, deși se simte jignit.

”Totul are o limită. Vă zic foarte serios. Sunt aproape de limită. Nu am cum să cedez pentru că m-am bagat cu tot sufletul, cu toți neuronii, cu ce am eu mai bun și cu toată energia pe care o am. Eu iubesc eu fotbalul și nu am cum să cedez. Dar pot să le zic doar atâta celor care mă atacă și celor care mă jignesc: indiferent de ce se va întâmpla, ar fi bine să se oprească! Să se uite că acest club, această Academie a creat o minune anul trecut. Dar nu e vina noastră că am produs minunea fotbalului românesc. Nu mă mai jigniți, vă rog frumos. Lăsați-mă să muncesc și să îi susțin pe acești tineri. Lăsați-mă să susțin această Academie, cât pot să o fac eu mai bine”, a declart Hagi la Dolce Sport.

Loading...

Citește și

  • viitorul, Hagi, Tucudean, Becali, goluri

    Continuă degringolada în care a intrat Viitorul lui Gică Hagi. Practic, exceptând victoria din prima etapă, jucătorii „Regelui” au pedalat în gol, stabilind un record negativ în scurta istorie a clubului constănţean.

  • George Ţucudean avea contract cu Viitorul până în vara lui 2019, dar a anunţat că e tentat de o ofertă din străinătate. Pe adresa clubului nu a sosit nici o cerere pentru el, însă tot a decis să plece şi acum e sancţionat disciplinar.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1