Hagi, "săgeţi" către Becali: "Vă gândiți numai la bani"

hagi

hagi
Pentru Hagi nu mai există Gigi Becali
Citeste tot despre: 

Gică Hagi a răbufnit după meciul cu Dinamo. Întrebat fiind cât de importantă e suma oferită de UEFA pentru clubul Viitorul, aflat la un pas de calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, "Regele" a replicat făcând aluzie la Gigi Becali, cel care vorbeşte doar despre milioanele de euro pe care le-ar putea încasa de la forul internaţional.

"Pentru voi contează numai banii, vă gândiți numai la bani. Eu mă gândesc la muncă, dar asta e. Cineva v-a obișnuit cu banii, îi plac banii mulți și vorbește numai despre bani. Socoteala e simplă, cât dai atâta primești. Pe voi v-a obișnuit cineva numai cu banii. Îmi vine să râd. În viață muncești pentru cotă, muncești să câștigi, te sacrfici, dar vorbim numai de bani", a spus Hagi după meciul pierdut de către Viitorul în faţa celor de la Dinamo, 0-1.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Gică Hagi a pregătit naţionala în 2001, dar a ratat calificarea la CM 2002, după un baraj cu Slovenia, 1-2 şi 1-1. El spune că acum i-ar prelua pe "tricolori" pentru ca România să revină în turneele finale, şansele de claificare la Mondialul din 2018 fiind aproape nule.

  • Campioana şi trupa lui Cosmin Contra au obţinut cele mai bune rezultate dintre cele cinci echipe româneşti care au jucat în această săptămână în Europa. Victoria cu Nicosia şi egalul cu spaniolii n-ar fi venit însă fără execuţiile de excepţie ale lui Rivaldinho, respectiv Cristi Ganea. Iar cei doi au azi şansa să arate că n-au fost întâmplătoare!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1