Hagi a refuzat să-l antreneze pe Andone la Deportivo

16-sport-hagi-8955151.jpg

hagi
„Regele” a avut o ofertă de la Deportivo La Coruna, dar a refuzat pentru a rămâne la Viitorul
Foto: sportpictures.eu

Gheorghe Hagi a fost blocat la Constanţa în ultimii patru ani unde şi-a consolidat proiectul cu Academia şi a condus personal destinele echipei mari.

A cam ajuns la un maxim însă şi din vară vrea o nouă provocare, mai mult ca sigur în străinătate. Din păcate pentru el, un tren s-a dus. Pietro Chiodi, un agent italian care îi impresariază pe majoritate puştilor de la Viitorul, a dezvăluit că Hagi a avut o ofertă din Spania, dar a refuzat-o pe motiv că nu mai vrea să preia echipe nimic din mers. ”Gică a avut o ofertă concretă de la Deportivo și a refuzat-o! Putea fi antrenorul lui Florin Andone, dar nu a vrut. El nu mai vrea să se implice în astfel de proiecte de la jumătate”, a declarat italianul. Cel mai probabil oferta a venit în momentul demiterii lui Paralo, şi înainte să fie numit olandezul Seedorf.

Loading...
 
 

Citește și

  • Cristiano Ronaldo îl lăsase pe rivalul său cu mult în spate după ce portughezul a ajuns la 117 goluri înscrise în cea mai tare competiţie intercluburi din lume. După dubla din returul cu Chelsea, Messi a făcut cumva şi l-a bătut la eficienţă şi la acest capitol.

  • Procurorii DNA au fost la sediul FRF, în cadrul unei anchete în derulare legată de anumite comisioane din perioada 2006-2010.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1