Hagi la puterea a doua. Gică şi Ianis atacă liderul

Ultima actualizare:

    Gheorghe Hagi nu mai are motivaţie să continue în Liga 1 şi vrea o nouă provocareFOTO: Sportpictures.eu
Gheorghe Hagi nu mai are motivaţie să continue în Liga 1 şi vrea o nouă provocareFOTO: Sportpictures.eu

Constănţenii au avut un start de sezon oscilant şi, încurcaţi puţin şi de partidele din preliminariile Ligii Europa, n-au reuşit să lege succesele.

Lucrurile par să fi intrat însă pe un făgaş normal la Ovidiu şi după 1-0 cu Hermannstadt Viitorul a ajuns în sfârşit la două victorii consecutive pe mâna a doi oameni care poartă acelaşi nume: Hagi.

Primul şi cel mai important este, logic, al patronului-antrenor Gheorghe Hagi. Acesta a gestionat perfect această perioadă reuşins să-i ţină în priză pe cei rămaşi la club, dar şi să-i recupereze în totalitate pe cei reveniţi de la loturile naţionale. “Având în vedere că am avut atât de mulți jucători plecați la lot, sunt mulțumit. E o victorie meritată și e foarte important că am legat două la rând. Sunt multe lucruri bune în spate, o să vină și alți jucători în prim plan. Nu uitați că atacul meu e format din doi jucători născuţi în 1999 și 1998 şi mai am un alt mijlocaș central de creaţie '99”, a declarat “Regele” după jocul de luni. Apoi, nu putem să nu-l aducem aminte din nou pe Ianis Hagi, marcatorul golului victoriei dintr-un penalty obţinut tot de el. Tânărul mijlocaş monitorizat la acest meci de un oficial al Benficăi Lisabona a spus că şi-a intrat în ritm, iar ce e mai bun abia acum urmează să vedem din partea lui. “Am început să joc bine, atât eu, cât și colegii. Mă bucur că suntem în formă și stăm bine atât mental, cât și fizic. La începutul sezonul jucam din trei în trei zile și a fost mai greu. Dar acum ne-am intrat în ritm, trebuie să o ținem pe linia asta”, a declarat Ianis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net