Hagi îşi plăteşte duminică datoria?

Ultima actualizare:

    Viitorul nu a mai bătut  pe nimeni de 5 meciuri
Viitorul nu a mai bătut pe nimeni de 5 meciuri

CS U Craiova – Viitorul a fost cel mai controversat meci din play-off-ul trecut, partida desfăşurându-se la Piteşti, cu două etape înainte de final. Constănţenii erau în luptă cu FCSB pentru titlu, iar oltenii au jucat cu rezervele, netezind drumul lui Hagi. Acum pare momentul ideal pentru revanşă!

Situaţia în Liga 1 este exact inversă faţă de momentul când Gigi Becali îşi rupea hainele de pe el că CS U Craiova nu-l face campion. Oltenii sunt acum în plutonul fruntaş, iar Viitorul gâfâie în coadă decimată de plecări şi de o campanie europeană din care deocamdată nu a scos nimic. Astfel, diseară, la Ovidiu, craiovenii aşteaptă întoarcerea favorului din play-off-ul trecut, mai ales că Herea şi compania sunt cu gândul în altă parte.

simeon stalpnicul png

Hagi e şi el pe picior de plecare şi pentru sezonul acesta Viitorul nu pare să aibă alt obiectiv decât salvarea de la retrogradare. La Craiova e însă iureş mare! Oltenii n-au pierdut încă niciun meci, dar cele trei egaluri i-au lăsat la patru puncte în spatele CFR-ului şi chiar sub Botoşani. În plus, patronul doljenilor, Mihai Rotaru, nu pare mulţumit de ce se întâmplă la echipă sub comanda lui Devis Mangia şi aşteaptă momentul potrivit să facă o schimbare. Surse din anturajul alb-albaştrilor au dezvăluit că Victor Piţurcă e în cărţi să-l înlocuiască pe italian la primul eşec neaşteptat. Poate fi chiar azi, dacă nu se reconfirmă prietenia cu campioana sau dacă Băluţă şi compania vor face un meci execrabil.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net