Hagi a fost supărat pe toată lumea după victoria Viitorului: ”A început lupta!”

Ultima actualizare:

    Gică Hagi a fost eliminat de arbitrul Marius Comănescu la partida VIitorul - Poli IașiFOTO: Sportpictures.eu
Gică Hagi a fost eliminat de arbitrul Marius Comănescu la partida VIitorul - Poli IașiFOTO: Sportpictures.eu

Gică Hagi a făcut un adevărat show după meciul câștigat in extremis de echipa sa, Viitorul, în fața formației Poli Iași, scor 2-1.

Eliminat în minutul 84, ”Regele” și-a spus toate nemulțumirile într-o conferință de presă care a fost aproape un monolog. Iată câteva dintre cele mai tari declarații ale managerului echipei de la malul mării.

”Tu crezi că eu sunt Petrescu să plec de la meci? Băi, oamenilor, voi credeți că eu sunt Petrescu? Cu tot respectul pentru Dan, dar eu nu am plecat de la meci. Eu stau aici, mă. Când e greu eu ies, nu fug”.

”Va fi o luptă în clasament, dar trebuie să fie bazată doar pe fotbal. Șeful Stelei a zis că e război, eu zic luptă. În război se întâmplă lucruri mai puțin plăcute. Îi transmit că în sport se spune «a lupta». A început lupta și suntem pregătiți de luptă, nu mi-e teamă de ce spune Gigi Becali”.

”Aceste lucruri mă sperie. Cei doi arbitri au început să mă mintă. Nu se poate, unul să spună că mă dă afară pentru ceva, altul pentru altceva. Am fost primul în România care a spus că vrea arbitri români. Nu ca ceilalți care au venit după. Să ne lase să jucăm fotbal, fiți imparțiali”.

„Mergem la Sănătatea acum, poate și acolo sar pe noi! N-avem voie nici să respirăm că luăm cartonașe. Nu mai pot să tac. Ăsta era obiectivul lor, să-l elimine pe Hagi!”.

”Am atâta experiență, încât știu că nu e bine să vorbești în fotbal înainte… Sunt singurul care a jucat la Madrid și la Barcelona. Dragilor, când o să mai vină și altul care să ajungă acolo, să joace la ambele cluburi, să fie în primii 100 din lume din toate timpurile, care face și o academie, bagă toți banii în fotbal”.

”Chiar așa e invizibil ce fac eu în România? De plecat, nu plec. Toți vreți să plec, dar nu plec, stau aici cu copiii. Am avut oferte mai bune decât toți, pe bani mulți, și am rămas acasă să muncesc. Nu plec și voi face echipă! Voi vă jucați cu mine? Eu sunt atacant și atacantul e imprevizibil. Mă joc cu voi, nu puteți afla ce gândesc eu. Rămân acasă și lupt cu copiii ăștia”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net