Hagi a făcut circ după egalul cu Gaz Metan

Ultima actualizare:

    Gică Hagi
Gică Hagi

Gheorghe Hagi a acumulat multe frustrări în ultima vreme, iar greşelile de arbitraj şi faptul că se chinuie să finanţeze proiectul Viitorul l-au adus pe culmile disperării.

Fostul internaţional iese tot mai des în presă pentru a plăti poliţe şi aşa a făcut şi după jocul cu Mediaşul, cu limbajul de lemn caracteristic. Iată ce a spus Hagi despre:

  • Fotbalul românesc. “Am căzut în groapă. Cineva a spus-o în vară, Răzvan Lucescu, că suntem în lumea a cincea. Nu tată, nu suntem în lumea a cincea. Ați făcut să ne perceapă lumea aşa, dar generaţia mea nu înghite asta. O să ne bată și oricine. De ce? Pentru că internet. Toți cu tactică. Toți au învățat niște lucruri și am uitat de fotbalul nostru”.
  • Noul nostru stil de joc. “De 10 ani am luat modelul italian și am jucat lungă și pe a doua. Lungă și pe a doua. La revedere cu lungă și pe a doua. Avem fundaș care o dă lungă și dă-i bufa. Noi nu putem fi nordici, olandezi, belgieni, nemți. Suntem latini. Dragilor, învățați că suntem latini. Suntem creativi. Trebuie să jucăm fotbal creativ. Fantezie”.
  • Dispariţia numărului 10 la naţională. “A dispărut pentru că nu mai știa care e rolul lui. Nu se mai știe. Cum v-am zis aia cu castraveții. Dacă vrei pepeni, roșii, frumos, seamănă-i tată. Că altfel ei nu cresc. Pui castraveți și vrei pepeni? Joci cu fotbalul ăla cu lungă și pe a doua de dă boala-n noi, faci cârcei, ca la Euro?”.
  • Nicuşor Stanciu. „El nu e lider, nici decar. Liderul nu poate să poarte decât numărul 10. Ce lider să fie când fuge de numărul 10. Un şef intră în vestiar şi îl cere el. Doar eu fac decari. Am 5 şi unul dintre ei va conduce destinele naţionalei. Eric are 5 kilograme în plus şi aţi văzut cum o gâdilă?”.
  • Transferul lui Sânmărtean. „E greu să-l ofertezi pentru că e foarte scump. Nu știu ce oferte are. Sunt încântat de fotbalul lui. La noi ar face artă! Aleargă de zici că nu atinge iarba. Chiar dacă dă 7 pase greşite, vine apoi o gândire şi rezolvă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net