Gust amar pentru Chiricheş. Căpitanul naţionalei, titular după 3 luni

Ultima actualizare:

    Chiricheş şi colegii săi de la Napoli au pierdut lupta pentru titlu
Chiricheş şi colegii săi de la Napoli au pierdut lupta pentru titlu

Căpitanul naţionalei României a jucat primul meci după trei luni, însă echipa sa, Napoli, a pierdut lupta pentru titlu în Italia.

Vlad Chiricheş a fost titular la Napoli pentru prima dată de la finalul lunii ianuarie, într-o partidă cu Torino (2-2) care a distrus definitiv speranţele napoletanilor la câştigarea campionatului.

În proporţie de 99,99 la sută, Juventus va triumfa în Serie A pentru al şaptelea an la rând. A fost un sezon în care torinezii s-au bătut umăr la umăr cu Napoli, echipa românului Vlad Chiricheş capitulând abia cu două etape înainte de final. Căpitanul naţionalei României a revenit cu ghinion în primul 11 al lui Napoli, întâlnirea de acasă cu Torino încheindu-se trist pentru Chiricheş şi colegii săi. La final, jucătorii antrenaţi de Maurizio Sarri au făcut un tur al stadionului, aplaudaţi la scenă deschisă de cei 50.000 de fani de pe arena „San Paolo”.

Deşi mai sunt două etape din Serie A, iar Juventus are şase puncte avans, nu mai e nimic de făcut pentru Napoli, dezavantajată de un golaveraj net inferior (-16) faţă de „Bătrâna Doamnă”. În ceea ce-l priveşte, Chiricheş poate vedea partea plină a paharului. În meciul cu Torino (2-2), primul al său după 28 ianuarie, fundaşul nostru a avut o evoluţie apreciată. „S-a întors după aproape patru luni şi a făcut-o bine. A arătat personalitate şi calitate la ieşirile din defensivă. Din păcate, a avut o deviere nefericită la primul gol al lui Torino”, au notat jurnaliştii de la tuttonapoli.it.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net