A greşit sau nu Haţegan în Sporting - Barcelona? Portughezii îl critică dur

hategan.jpg

Cei doi români au împărţit dreptatea la Torino şi la Valencia şi s-au achitat bine de sarcini. Ovidiu Haţegan a avut parte de tensiune pe final
Foto: Click!

Meciul Sporting Lisabona - FC Barcelona (0-1) din etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor a fost condus de o brigadă din România, avându-l la centru pe Ovidiu Haţegan.

Deşi rezultatul n-a fost influenţată în nici un fel de greşeli de arbitraj, tabăra portugheză s-a simţit nedreptăţită de felul în care Haţegan a împărţit dreptatea pe teren.

Astfel, antrenorul lui Sporting, Jorge Jesus, s-a plâns de numărul mare de cartonaşe galbene primite de jucătorii săi.

"Aş fi vrut să uit acest detaliu, dar arbitrul ne-a dat cartonaşe galbene pentru tot şi pentru nimic. Pe jucătorii Barcelonei îi atenţiona verbal, iar pe ai noştri îi avertiza direct. Pentru ce? Pentru ca Sporting să nu fie o echipă care să aibă capacitate ofensivă. Acest arbitru ne-a luat agresivitatea. Am fost bine poziţionaţi tactic, dar am pierdut din agresivitate", a declarat Jesus la conferinţa de presă.

Într-adevăr, din cele opt cartonaşe galbene acordate miercuri seară de Haţegan, şase dintre ele s-au îndreptat împotriva fotbaliştilor de la Sporting. Toate aceste avertismente au avut însă acoperire regulamentară.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1