Greii fotbalului românesc, devastaţi de moartea lui Daniel Prodan: "Glumiţi? Sper că glumiţi! Vai de capul meu''

Ultima actualizare:

    Daniel Prodan a murit sub ochii soţiei şi ai fiului de 16 ani
Daniel Prodan a murit sub ochii soţiei şi ai fiului de 16 ani

Veste cumplită în fotbalul românesc. Fostul mare internaţional Daniel Prodan a încetat din viaţă, miercuri seară (16 noiembrie), la doar 44 de ani în urma unui infarct.

Tragedia care a lovit fotbalul românesc miercuri noapte i-a zdruncinat pe apropiaţii lui Daniel Prodan şi nu numai. „Didi” avea 44 de ani și se uita la televizor atunci când inima i-a cedat. Nu a mai putut fi salvat, chiar dacă două ambulanţte au încercat să-l resusciteze timp de două ore.

Cei care l-au cunoscut şi i-au fost colegi de generaţie au fost devastaţi la aflarea veştii că Daniel Prodan s-a stins din viaţă, după ce a suferit un infarct.

Contactat de reporterii de la ProSport, Jean Vlădoiu, coleg de generaţie cu Prodan, nu şi-a putut stăpâni lacrimile.

"Vai de capul meu, glumiţi? Nu pot să cred... Am avut o zi mai lungă şi m-am culcat mai devreme. Sigur nu glumiţi? Nu am mai vorbit cu Didi nici eu, nici Belo (n.r. moment în care a izbucnit în plâns). Nu am cuvine, şocul este enorm. Incredibil... Doamne, Dumnezeule!!! Nu pot să-mi găsesc cuvintele, vai de capul meu...", a fost reacţia lui Vlădoiu, conform ProSport.

A murit Daniel Prodan: colegii de generaţie, şocaţi de veste

Helmuth Duckadam a ţinut să îşi exprime regretul pentru tragica dispariţie: ”Sunt total şocat, eu l-am cunoscut în ultima perioadă mai bine. Un om şi un băiat extraordinar. Condoleanţe familiei, Dumnezeu să-l ierte, nu-mi găsesc cuvintele”, a spus fostul mare portar pentru ProSport.

Fostul mare arbitru internaţional Ion Crăciunescu şi-a manifestat regretul la auzul tragicei veşti. ”Am rămas şocat. Am aflat şi eu vestea acum câteva minute. Ultima dată când l-am văzut a fost la înmormântarea tatălui lui Gică Popescu. Este ceva incredibil. Era un om care radia de sănătate, de veselie... Doamne, Dumnezeule... S-a stins la jumătatea vieţii”, a spus Crăciunescu.

Mircea Rednic a aflat de la reporterii ProSport de moartea lui Didi Prodan şi a rămas fără replică: "Sincer, îmi pare foarte rău... nu-mi vine să cred. M-am văzut acum două luni cu el. Era vesel, era jovial. Sunt fără cuvinte...''

Şocat de tragica veste a fost şi Florin Prunea, fostul său coleg de la naţionala României: ''Am vorbit cu soţia lui la telefon... Ce pot să zic? Sunt şocat! Mi-a fost coleg de naţională, mi-a fost coleg de birou la FRF, nu a arătat niciodată că ar fi avut probleme de sănătate. Chiar nu ştiu ce s-a întâmplat. Jucam fotbal împreună, depuneam efort şi niciodată n-a arătat că ar fi avut vreo problemă. Sunt şocat şi aş vrea să nu mai vorbesc în momentul de faţă despre asta", a declarat Prunea.

Vestea morţii lui Daniel Prodan a fost făcută de jurnalistul Dorin Chioțea, pe contul personal de Facebook. „Daniel DIDI PRODAN A MURIT în urmă cu câteva ore ca urmare a unui infarct!!! Avea 44 de ani. Mi-a fost un mare prieten, iar sfârsitul său prematur de drum mă mâhnește profund. Este cea mai grea știre exclusivă pe care o dau în toată cariera mea. Tragedia s-a petrecut în casa din Voluntari a fostului mare fundaș tricolor. Colapsul s-a petrecut sub ochii soției sale, Licinia, care la 19.57 a anunțat Salvarea. Directorul SABIF, Alis Grasu, mi-a confirmat că "În 14 minute a ajuns la dânsul primul echipaj. Foarte rapid a venit și al doilea. Ambele mașini au dotari de ultimă generație și medici urgentiști experimentați, au încercat să-l resusciteze timp de trei ore. S-a încercat tot ce este posibil, din păcate inima sa a cedat", a scris Dorin Chioțea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net