Grecia - România / Apără Ciprian Tătăruşanu

Citeste tot despre: 

Problemele la coloană acuzate de Ciprian Tătăruşanu în ultima săptămână i-au dat coşmaruri lui Piţi.

Cu gândul că l-ar putea pierde pe cel mai în formă portar al momentului, selecţionerul a intrat în panică, chemându-l de urgenţă pe „englezul" Pantilimon. Până ieri, veteranul Lobonţ (35 de ani) era varianta gândită de Piţi pentru a acoperi golul lăsat între buturi de Tătăruşanu. Intrat pe mâna echipei medicale a tricolorilor, stelistul s-a recuperat însă la timp şi a revenit în cărţile pentru un loc de titular la Atena.

„Tătăruşanu s-a antrenat normal", a declarat ieri Piţurcă, satisfăcut de faptul că stelistul nu s-a resimţit deloc pe parcursul antrenamentului oficial de pe arena „Karaiskakis". Cu privire la restul jucătorilor din primul 11, selecţionerul a păstrat misterul.

„Mai am două-trei incertitudini pe anumite posturi", a spus Piţi. Dacă linia defensivă şi cei doi mijlocaşi la închidere par bătuţi în cuie, dubiile lui Piţurcă se leagă de mijlocaşii ofensivi care îl vor susţine din spate pe Ciprian Marica. Astfel, pentru cele trei locuri din sistemul 4-2-3-1 se bat cu şanse aproximativ egale Gabi Torje, Bogdan Stancu, Alex Maxim, Cristi Tănase şi Răzvan Co-ciş.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1