Grăsuţul Ronaldo vrea să ne dea gol

Ultima actualizare:

Cu 97 de meciuri la naţională şi 62 de goluri marcate, de trei ori mai mult decât au înscris toţi componenţii actualei naţionale a României, Ronaldo Luis Nazario de Lima e şi acum un personaj extrem de iubit de brazilieni, chiar dacă de vreo câţiva ani a făcut doar figuraţie pe teren.

În contextul în care Brazilia fotbalistică se desparte de unul dintre cei mai buni jucători din istoria ei, amicalul cu România e învelit în straie de sărbătoare. Participanţi la fiesta sunt şi românii, chiar dacă selecţionata care a ajuns la Sao Paolo pare mai degrabă una divizionară, decât una naţională

. Ziariştii localnici s-au minunat să vadă că nici Mutu, nici Chivu, singurii de care auziseră, nu fac parte din lot şi au strâmbat din nas atunci când au auzit numele lui Râpă, Sudu, Papp sau Gardoş, ultimii doi urmând a-i sta în faţă lui Ronaldo, în cele 20-30 de minute pe care acesta le va juca contra României.

„Vreau să dau gol”, a spus „Grăsuţul” în vreme ce Papp şi Gardoş au recunoscut că neam de nemul lor nu visa să joace la retragerea unui dintre cei mai mari fotbalişti ai planetei.

Duminică, brazilienii au fost ocupaţi însă cu derbyul Flamengo-Corinthians, echipele fanion din Rio de Janeiro şi Sao Paolo, o rivalitate istorică. Meciul s-a încheiat 1-1, iar Ronaldinho a făcut spectacol pentru gazde, în faţa a 37.000 de oameni.

„Ronaldinho n-are voie să lipsească de la naţională”, spun jurnaliştii brazilieni,care par a avea un dinte împotriva selecţionerului Mano Menezes, după ce acesta a început să închidă antrenamentele, ca pe vremea lui Dunga.

Marica e şeful!

Ciprian Marica a rămas singurul stranier din lotul României, iar acest lucru se vede. Atacantul lui Stuttgart e acum liderul echipei, Ştefan Iovan şi Emil Săndoi discutând cu el toate problemele echipei.

Chiar dacă există fobalişti mai în vârstă decât Ciprian, precum Sânmărtean, Mureşan ori Alexa, aceştia par a-i recunoaşte lui Marica poziţia de „jupân”. El va purta banderola de căpitan al echipei şi va fi susţinut din tribună şi de câţiva prieteni veniţi special din România pentru acest meci.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net