Goluri cadou la retragerea lui Tudor din arbitraj

Ultima actualizare:

    Alexandru Tudor a arbitrat ultimul meci din carieră
Alexandru Tudor a arbitrat ultimul meci din carieră

Meciul Chiajna – Iași (3-6) a consemnat finalul carierei pentru unul dintre cei mai valoroși arbitri români din istorie.

Alexandru Tudor (47 de ani) a spus adio arbitrajului într-un meci extrem de spectaculos, încheiat cu nouă goluri, pe o vreme de iarnă autentică. Din fericire, cel poreclit „Brad Pitt” a avut parte de o partidă liniștită, fără să influențeze într-un fel rezultatul, victoria la scor de tenis (6-3) a ieșenilor pe terenul Chiajnei fiind incontestabilă.

„Am un sentiment de mulțumire. Meciul a fost un dar de la Dumnezeu, pe o asemenea ninsoare. Când vezi un meci cu atâtea goluri trebuie să te bucuri”, a declarat la final Tudor. Înaintea partidei de vineri seară, centralul a fost premiat de CCA cu o plachetă omagială prin intermediul unui alt fost cavaler al fluierului, Alexandru Deaconu.

Cu 381 de meciuri conduse în prima divizie, Alexandru Tudor e pe primul loc într-o ierarhie all-time, peste alți arbitri de renume precum Rainea, Crăciunescu sau Porumboiu. „Sunt mulți ani pe care i-am trait aici, pe teren. Nu voi uita niciodată privirile copilașilor în meciurile pe care le-am arbitrat. Pentru mine cei mai importanți sunt copilașii. Eu mereu țin minte ce e bun și uit lucrurile negative”, a precizat Tudor, ajuns la al 21-lea sezon în Liga I. „Cu respect și stimă, pentru o carieră sublimă” a fost mesajul afișat în tribunele arenei din Chiajna.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net