Golul în poarta lui Chelsea, sărbătorit cu un deget în fund. Vezi ce i-a făcut Perotti lui El Sharaawy!

kouy.jpg

Italienii s-au bucurat ca pe vremea Imperiului Roman pentru victoria în faţa englezilor. Au lipsit doar săruturile homosexuale pe gură
Foto Click!

AS Roma a umilit Chelsea, campioana în exerciţiu din Premier League, scor 3-0, iar partida de pe Stadio Olimpico a fost presărată de momente de senzaţie!

Cel mai tare s-a produs chiar în minutul 1, când egipteanul El Sharaawy a deschis scorul printr-o execuţie perfectă care a trimis balonul în poarta lui Courtois. Toată echipa italienilor a sărit să-l îmbrăţişeze pe "faraon", dar cele mai ciudate felicitări le-a primit de la argentinianul Diego Perotti, cel care a închis tabela. Acesta a ajuns mai târziu la grămada creată în jurul lui Stephan şi nu a mai apucat să-l bată pe spate sau să-l sărute pe frunte pe acesta. Astfel, Perotti s-a orientat repede către singura parte a corpului lui Sharaawy vizibilă pentru el, adică fundul, şi nu a fost deloc gentil! Imediat i-a introdus degetele între fese, le-a potrivit bine şi nu le-a scos de acolo decât după ce mijlocaşul s-a întors ruşinat spre el pentru a-l apostrofa. El Sharaawy n-a părut prea deranjat şi nici prea surprins, semn că, măcar la antrenamente, ca să nu ne gândim la altele, acest lucru s-a mai produs.

Loading...

Citește și