Golofca a dat gol şi s-a salvat!

Citeste tot despre: 

Cătălin Golofca e din vară la FCSB şi-n iarnă patronul Gigi Becali voia să-l trimită înapoi la FC Botoşani, nemulţumit că mijlocaşul nu a înscris în nicio competiţie. Acum, a punctat contra celor de la Poli Timişoara, în Cupă, şi cel puţin pentru moment nu mai e primul pe lista neagră.

"Golofca mi-a plăcut foarte mult. Acum o să am alt discurs, că mi-am salvat banii, dar trebuie să fie constant. Să joace cum a făcut-o acum şi nu-mi va părea rău că l-am luat la Steaua", a spus Gigi Becali.

"Nu vreau să comentez ce s-a discutat, m-am antrenat cât am putut. O să mă antrenez în continuare, iar când se va apela la serviciile mele o să dau tot ce am mai bun. Sper să am meciuri cât mai bune. Da, aș vrea să îmi duc contractul la final, mai am trei ani și jumătate, sper să rămân la FCSB. Dică mereu m-a încurajat, m-a susținut, îmi pare rău că nu am marcat mai des. Nu comentez, nu am citit presa. E o represiune foarte mare. E cea mai mare echipă din România și e normal”, a spus el.

Apoi, a continuat: "A fost o perioadă grea, cu trei meciuri în care nu am marcat. Dar mă bucur că am marcat și am câștigat. Avem duminică meci important cu Juventus pe care trebuie să îl câștigăm. Mă voi pregăti în continuare la fel de bine și îmi aștept rândul".

Gigi Becali deja se înţelesese cu oficialii de la FC Botoşani, club de unde l-a transferat pe Golofca, ca din iarnă să le trimită jucătorul înapoi. Becali a plătit pentru Golofca 400.000 de euro şi deţine 40 la sută din drepturile federative.

 

 

Loading...

Citește și

  • Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, l-a desfiinţat pe Cătălin Golofca. Patronul a anunţat că jucătorul adus de la FC Botoşani mai are o şansă de a se reabilita, altfel va fi dat afară.

  • Harlem Gnohere a înscris în meciul din Cupă cu Poli Timişoara, 3-0, şi a reuşit să ajungă la un număr de şase goluri împotriva bănăţenilor. El i-a învins atât pe vremea în care evolua la Dinamo, cât şi acum, la FCSB.