Golofca a dat gol şi s-a salvat!

Ultima actualizare:

    Cătălin Golofca
Cătălin Golofca

Cătălin Golofca e din vară la FCSB şi-n iarnă patronul Gigi Becali voia să-l trimită înapoi la FC Botoşani, nemulţumit că mijlocaşul nu a înscris în nicio competiţie. Acum, a punctat contra celor de la Poli Timişoara, în Cupă, şi cel puţin pentru moment nu mai e primul pe lista neagră.

"Golofca mi-a plăcut foarte mult. Acum o să am alt discurs, că mi-am salvat banii, dar trebuie să fie constant. Să joace cum a făcut-o acum şi nu-mi va părea rău că l-am luat la Steaua", a spus Gigi Becali.

"Nu vreau să comentez ce s-a discutat, m-am antrenat cât am putut. O să mă antrenez în continuare, iar când se va apela la serviciile mele o să dau tot ce am mai bun. Sper să am meciuri cât mai bune. Da, aș vrea să îmi duc contractul la final, mai am trei ani și jumătate, sper să rămân la FCSB. Dică mereu m-a încurajat, m-a susținut, îmi pare rău că nu am marcat mai des. Nu comentez, nu am citit presa. E o represiune foarte mare. E cea mai mare echipă din România și e normal”, a spus el.

Apoi, a continuat: "A fost o perioadă grea, cu trei meciuri în care nu am marcat. Dar mă bucur că am marcat și am câștigat. Avem duminică meci important cu Juventus pe care trebuie să îl câștigăm. Mă voi pregăti în continuare la fel de bine și îmi aștept rândul".

Gigi Becali deja se înţelesese cu oficialii de la FC Botoşani, club de unde l-a transferat pe Golofca, ca din iarnă să le trimită jucătorul înapoi. Becali a plătit pentru Golofca 400.000 de euro şi deţine 40 la sută din drepturile federative.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net