Gnohere pleacă de la FCSB în Arabia Saudită

harlem_gnohere.jpg

Harlem Gnohere
Citeste tot despre: 

Povestea de iubire dintre atacantul francez Harlem Gnohere și FCSB se apropie de sfârșit. ”Bizonul„ nu a fost luat de antrenor în cantonamentul din Spania pentru a-și putea perfecta un transfer în străinătate.

Intrat în ultimele șase luni de contract cu bucureștenii, Gnohere (31 de ani) era supărat pe Gigi Becali pentru că nu i-a propus prelungirea contractului, așa că a început să-și caute o viitoare destinație. Pentru a nu pleca gratis la vară, FCSB e dispusă să îl vândă acum, în iarnă, pe o sumă modică pentru calitățile pe care le are. Conform Telekom Sport, patronul FCSB are două oferte pentru francez: una e din Arabia Saudită, iar alta din Turcia. Arabii ar oferi 700.000 de euro, în timp ce oferta turcilor este mai mică decât aceasta cu 200.000 de euro. Oricum, ambele sunt mult sub valoarea de piață stabilită de site-ul transfermarkt.com pentru ”Bizon”, el fiind cotat la nu mai puțin de două milioane de euro.

Deocamdată, nimeni nu a luat nici o decizie referitoare la destinația viitoare a atacantului, dar cert este că ”Bizonul” nu a plecat în Spania cu echipa, iar acest lucru este dovada clară că va părăsi clubul la care joacă de trei ani. El a sosit la FCSB în ianuarie 2017, de la Dinamo, Gigi Becali plătind pentru el suma de 250.000 de euro. De atunci, Gnohere a jucat 110 meciuri pentru FCSB, reușind să înscrie de 51 de ori.

Tot în această iarnă au mai părăsit FCSB alți cinci jucători: Ioan Hora, Lukassz Gikiewicz, Juvhel Tsoumou, Thierry Moutinho şi Bozhidar Chorbadzhiyski.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1