Gnohere nu mai vrea să audă de Dinamo! Pleacă din România!

Atacantul Harlem Gnohere a fost trimis la echipa a doua a roş-albilor pentru că nu şi-a prelungit contractul. "Bizonul" a anunţat că abia aşteaptă să plece de la echipă şi nu va mai juca în Liga I.

"Totul este ok, mai puţin ceea ce s-a întâmplat ieri (nr. a fost trimis la echipa a doua). Dar eu sunt în regulă, nu îmi rămâne decât să muncesc din greu pentru a încerca să revin la prima echipă. Nu credeam că se va ajunge aici.

Totul se întâmplă din cauză că nu am semnat prelungirea contractului. Dar am vrut să văd ce se întâmplă, ce ofertă îmi vor face, și am decis să nu continui pentru că sunt lucruri greu de acceptat. Dinamo este un club pe care l-am apreciat chiar din momentul în care am venit aici, care m-a ajutat să vin în România, dar acum ar trebui să mă înțeleagă și pe mine şi dacă nu semnez contractul să nu mă trimită la echipa a doua. Este prima dată când mi se întâmplă așa ceva de când joc fotbal.

Adevărul este că nu cădem de acord asupra salariului. Au avut ocazia să mă transfere. Așa cum unii jucători au primit șansa de a pleca, precum Anton sau Mevlja la cluburi importante din Spania și din Rusia, puteau să mă înțeleagă și pe mine. Am 28 de ani, vreau să am șansa să evoluez într-un campionat precum cel al Spaniei.

Nu există nicio șansă să semnez prelungirea contractului, indiferent de ce s-ar întâmpla, pentru mine Dinamo este un capitol încheiat. Nu mă gândesc decât să plec din România ca să pot juca fotbal liniştit. Şi famjlia mea a avut de suferit pentru că s-au întâmplat anumite lucruri", a spus Gnohere la Dolcesport.

Loading...

Citește și

  • Harlem Gnohere nu a semnat prelungirea cu Dinamo şi e ofertat de stelişti, unde ar putea juca din iarnă. Deşi îşi doreşte un contract în străinătate, negocierile cu roş-albaştrii l-au transformat în trădător în ochii fanilor şi ai vestiarului.

  • gnohere

    Vicecampioana României a vândut masiv pe ultima sută de metri a perioadei de transferuri, dar Gigi Becali încearcă să şi întărească echipa pentru că vrea titlul. A pus ochii pe Harlem Gnohere, vârful lui Dinamo, auzind că acesta câştigă puţin peste 5.000 de euro pe lună în Ştefan cel Mare.