Gnohere a mai dat un gol de 3 puncte! Ce zice Becali despre Alibec

gnohere.jpg

Harlem Gnohere

Atacantul francez Harlem Gnohere a ajuns la 10 goluri marcate în acest sezon în Liga I pentru FCSB, asta în timp ce rivalul său pe post, Denis Alibec, n-a înscris încă deloc.

Duminică seara, "Bizonul" Gnohere a fost decisiv în meciul cu Chiajna (2-1), fiind autorulul golului victoriei cu o execuţie de fineţe. După ce a marcat, Gnohere a făcut un gest frumos, îndreptându-se spre marginea terenului, acolo unde l-a îmbrăţişat chiar pe Denis Alibec. Acesta din urmă l-a înlocuit pe Gnohere în minutul 78, dar n-a reuşit mare lucru în puţinele minute avute la dispoziţie.

"Lui Alibec nu-i iese nimic. Dumnezeu nu ajută când ai un ego mare, când eşti numai pentru tine. A crezut prea mult în forţele lui. A zis «Eu sunt tare », dar i-a arătat că nu poate aşa. E un lucru frumos ce a făcut Gnohere, e dragoste între jucători. Alibec simte nişte lucruri, numai să nu uite experienţa de acum. A avut mingea de două-trei ori şi nu i-a ieşit nimic. Gnohere nu este al nostru? De ce să fie scos? Credeți că Steaua stă vreodată într-un jucător? Niciodată n-am făcut pentru un jucător ce am făcut pentru Alibec. Steaua nu stă nici în 10 milioane, nici în Alibec", a spus Gigi Becali.

Loading...