Gnohere a mai dat un gol de 3 puncte! Ce zice Becali despre Alibec

Ultima actualizare:

    Harlem Gnohere
Harlem Gnohere

Atacantul francez Harlem Gnohere a ajuns la 10 goluri marcate în acest sezon în Liga I pentru FCSB, asta în timp ce rivalul său pe post, Denis Alibec, n-a înscris încă deloc.

Duminică seara, "Bizonul" Gnohere a fost decisiv în meciul cu Chiajna (2-1), fiind autorulul golului victoriei cu o execuţie de fineţe. După ce a marcat, Gnohere a făcut un gest frumos, îndreptându-se spre marginea terenului, acolo unde l-a îmbrăţişat chiar pe Denis Alibec. Acesta din urmă l-a înlocuit pe Gnohere în minutul 78, dar n-a reuşit mare lucru în puţinele minute avute la dispoziţie.

"Lui Alibec nu-i iese nimic. Dumnezeu nu ajută când ai un ego mare, când eşti numai pentru tine. A crezut prea mult în forţele lui. A zis «Eu sunt tare », dar i-a arătat că nu poate aşa. E un lucru frumos ce a făcut Gnohere, e dragoste între jucători. Alibec simte nişte lucruri, numai să nu uite experienţa de acum. A avut mingea de două-trei ori şi nu i-a ieşit nimic. Gnohere nu este al nostru? De ce să fie scos? Credeți că Steaua stă vreodată într-un jucător? Niciodată n-am făcut pentru un jucător ce am făcut pentru Alibec. Steaua nu stă nici în 10 milioane, nici în Alibec", a spus Gigi Becali.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net