Giovanni Becali: ”Ianis Hagi e aproape de Anglia”

Ultima actualizare:

    Ianis HagiFOTO: EPA
Ianis HagiFOTO: EPA

Giovanni Becali este un apropiat al familiei Hagi și de aceea știe tot ce se întâmplă din punct de vedere fotbalistic cu Ianis.

Fostul impresar a confirmat că Hagi jr. va juca în continuare la Glasgow Rangers și spune că aceasta e cea mai bună mutare pentru viitorul jucătorului, pentru că este rampa de lansare de care are nevoie pentru a ajunge în cel mai puternic campionat din lume, Premier League. ”A ajuns la unul dintre cluburile importante ale Europei, Rangers este un fel de Juventus al Scoţiei. Am înțeles că rămâne acolo, ar fi extraordinar… Cel mai important este că s-a făcut uz de această opțiune, ca el să aibă liniște pentru următorii ani. El a jucat bine, spre foarte bine, dar a jucat cu teamă, pentru că nu știa dacă va rămâne la Rangers.

Odată cu această opțiune are liniștea necesară să își continue cariera. Un an-doi să joace liniștit acolo”, a declarat Giovanni Becali pentru prosport.ro.

Acesta mai susține că dacă va avea evoluții bune în Scoția, transferul în Anglia va fi doar o chestiune de timp: ”Poate ajunge în Anglia, la una dintre Manchester… la Chelsea, la Tottenham. Ianis e mai aproape de Anglia decât de celelalte”, a încheiat Becali.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net