Giovanni Becali: ”Dinamo o va lua din divizia a treia”

Ultima actualizare:

    Dinamo este pe penultimul loc în clasamentFOTO: Sportpictures.eu
Dinamo este pe penultimul loc în clasamentFOTO: Sportpictures.eu

Situația de la Dinamo devine din ce în ce mai disperată, iar oameni din afara echipei trag tot mai des semnale de alarmă. Ultimul și cel mai serios a venit de la impresarul Ioan Becali, care crede că proiectul este sortit eșecului, și a adus și argumente în acest sens.

Ioan Becali a povestit la Pro X cum vede situația de la Dinamo: ”Eu am spus că e serioasă persoana cu care comunic, Juan Pablo Melero. El nu a fost niciodată implicat, el era în spatele afacerii, coordona, l-a lansat pe acest Pablo Cortacero, acesta a venit ca o lance lansată din spaţiile alea americane, de pe portavioanele americane, cum pleacă avioanele de pe portavioane, a venit aici, a pus nişte spanioli, dintre care priceput este numai directorul sportiv Rufo Collado, care ştie ce vrea şi cu care m-am întâlnit de două ori şi am pus la punct câteva contracte ale tinerilor. Probabil el nu ar fi acceptat contractele de nababi la spaniolii veniţi, dar nu e vina lui. El primea ordin de la acea rachetă atomică, care era Pablo şi care era coordonat din spate de Juan Melero. Când a văzut că racheta lui nu execută ordinele exact, Melero s-a mai dat la fund puţin. De fapt, Juan l-a convins şi pe Contra să vină la Dinamo. Contra îl ştia de la Getafe. După ultimile discuţii cu Juan Melero, pare că el s-a retras şi l-a liniştit şi pe Contra, să stea calm pentru că racheta lansată în spaţiu a întâlnit nori foarte deşi. Norii nu pot fi pătrunşi, asta e problema. Racheta este unul dintre cele mai mari blufuri ale fotbalului românesc din ultimii 60-80 de ani”, a declarat Giovanni Becali.

Fost conducător la Dinamo, acesta e convins că se va alege praful nu doar de proiect, ci și de club, pentru că toată lumea va pleca. ”E aproape de 99 %, asta e părerea mea. Dinamo se va împreuna cu cealaltă Dinamo, a lui Badea, o va lua din divizia a doua, a treia, vor veni suporterii din nou, nu ştiu ce se va întâmpla... Păi jucătorii ăştia spanioli dacă erau atât de buni jucau în Divizia B spaniolă, unde luau aceiaşi bani. Eu îl am pe Paşcanu în divizia a doua spaniolă, care ia 18.000 de euro. La Dinamo fondul de salarii este de 480.000 de euro pe lună, plus celelalte cheltuieli ajunge la 600.000-700.000 de euro. Refrenul este <<la semana que viene>>, săptămâna care va veni, acum va fi săptămâna în care se va face bine Pablo. E o chestiune de oameni iresponsabili. Au venit acţionarii majoritari cu nişte pistoale neîncărcate, fără gloanţe şi ei acum nu mai apar”, a declarat Becali, la ProX.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net