Gigi Mulțescu a fost numit antrenor la Dinamo

multescu-02.jpg

Ca jucător, Mulțescu a câștigat 3 titluri de campion cu Dinamo
Ca jucător, Mulțescu a câștigat 3 titluri de campion cu Dinamo
Foto: sportpictures.eu

Gruparea bucureșteană a decis să-l înlocuiască pe Adi Mihalcea cu trei zile înaintea restanței cu Chindia

Semieșecul (1-1) suferit duminică, pe teren propriu, în fața lui Poli Iași, n-a rămas fără urmări. Adi Mihalcea a părăsit pe Dinamo, în locul său fiind numit Gigi Mulțescu (68 de ani).
Într-un comunicat postat pe pagina de Facebook Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo s-a precizat: „În urma analizei rezultatelor din ultima vreme, ținând cont și de situația critică din clasament, Clubul Dinamo a decis înlocuirea actualului staff tehnic. Propunerea înaintată către boardul DDB este un nou staff tehnic, avându-l ca antrenor pe Gigi Mulțescu. Acesta ar urma să fie ajutat de o altă glorie dinamovistă, Cornel Țălnar. (...) Dorim să-i mulțumim lui Adi Mihalcea pentru toată strădania și pentru faptul că a acceptat să vină la Dinamo într-o situație foarte delicată a echipei. A găsit un lot decimat, format din jucători descurajați. Cineva mai sus de poziția antrenorului va trebui să-și asume tot procesul de degradare de la echipă”.
Fost jucător la Dinamo, între 1979 și 1985, Gigi Mulțescu a debutat ca antrenor chiar la această formație, în ediția 1990/1991. După acea experiență, acesta s-a mai aflat pe banca tehnică a grupării alb-roșie în 2008 și 2013. Potrivit aceleiași surse, în momentul în care a fost întrebat despre salariu, Mulțescu a spus: „Nu-mi trebuie niciun ban. Accept să fiu plătit doar în momentul în care Dinamo va fi salvată”.

Aflată pe penultimul loc, gruparea bucureșteană joacă joi, la ora 20.00, restanța cu Chindia. 

Loading...