Gigi Mulţescu: «Am pornit “New Dinamo”, dar şefii mi-au dat roşu»

Ultima actualizare:

    Mulţescu este unul dintre cei mai experimentaţi antrenori din Liga 1
Mulţescu este unul dintre cei mai experimentaţi antrenori din Liga 1

Gigi Mulţescu a anunţat că meciul cu echipa sa de suflet nu mai este unul special şi a dezvăluit care e situaţia la trupa ploieşteană, una zguduită de arestarea şefiilor.

Click!: Domnule Mulţescu ce înseamnă o partidă contra celor de la Dinamo şi cum credeţi că vă vor primi suporterii?Gheorghe Mulţescu:  Am jucat atâtea meciuri împotriva lor încât nu mai are atâta importanţă. Nu e ceva special, e doar un joc de campionat. Am şi câştigat de câteva ori în faţa roş-albilor. Cât despre întâlnirea cu fanii din „Ştefan cel Mare” ar trebui să fie una frumoasă pentru ceea ce am făcut ca fotbalist şi ca antrenor. Plus că tot eu am început şi actualul proiect de la Dinamo.Până acum nimeni nu a dus la capăt planul de reconstrucţie şi de promovare a tinerilor.Mda... Eu am pornit în condiţii mult mai grele. Cu unii care nu făcuseră pregătirea de vară sau cu alţii care nu mai jucaseră de şase luni, ca Lazăr, Şerban. Apoi au venit Thicot, Elton, Grecu, era o continuă schimbare, a trebuit să fac totul din mers  şi când ne-am pus pe picioare şi chiar am avut trei evoluţii la rând foarte apreciate, mi s-a dat cartonaşul roşu. Asta e! La Dinamo mi-am făcut datoria şi nu mai trebuie să demonstrez nimănui nimic.Cum e atmosfera la Petrolul având în vedere că şefii sunt arestaţi?Chiar a venit Andi Crângu (n.r. – directorul executiv) şi a vorbit cu jucătorii. Le-a spus că problemele conducătoriilor nu trebuie să-i afecteze în vreu fel şi ca dovadă salariile sunt la zi.Ce relaţie aveţi cu jucătorii? Fostul director sportiv Marius Nicolae susţine că fotbaliştii nu vă plac deloc...E urât ce a făcut, mai ales că el a mâncat o pâine aici. Trebuia să aibă respect pentru Petrolul, dacă nu pentru mine. Nu e normal ca în momentul ăsta delicat pentru noi să spună aşa ceva. Păi, într-o echipă nu pot să joace toţi şi e normal să fie şi unii nemulţumiţi, dar nu am niciun conflict cu băieţii, iar la antrenamente e o atmosferă bună. Sigur, la meciuri îi mai „cravaşez”, dar obiectivul meu e să câştigăm.

E un simbol al "câinilor"

Ionel Dănciulescu
Ionel Dănciulescu

Tehnicianul de 63 de ani a jucat la Dinamo şase sezoane şi a câştigat trei titluri de campion şi două Cupe, fiind om de bază şi în echipa care a ajuns în semifinalele Cupei Campionilor Europeni (1984). Ca antrenor şi-a început cariera la Dinamo în 1990, el revenind pe banca tehnică în 2008, dar pentru jumătate de sezon. În 2013, i-a mai condus pe dinamovişti în perioada iunie – septembrie.

Danciu, elevul lui Mulţescu


    Ionel Dănciulescu
Ionel Dănciulescu

Ionel Dănciulescu, cel care stă pe banca tehnică a “câinilor”, a evoluat ca jucător sub comanda lui Gigi Mulţescu, iar acum cei doi vor fi rivali. “Toţi am pornit aşa, nimeni nu a avut experienţă de la început, dar îl are lângă el pe Mateuţ. Plus că e foarte apropiat şi de Cornel Dinu, deci are cine să-l sfătuiască”, a spus antrenorul Petrolului. În prezent, Danciu nu deţine licenţa PRO şi, în acte, nu figurează ca “principal”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net