Gigi Becali vinde tot. Cât vrea pe ”perlele echipei”

coman_man_tanase.jpg

Cele trei ”perle” ale lui Gigi Becali, Coman, Man si Tănase, îl pot umple de bani pe patronul FCSB
Cele trei ”perle” ale lui Gigi Becali, Coman, Man si Tănase, îl pot umple de bani pe patronul FCSB
FOTO: Sportpictures.eu

Gigi Becali, patronul FCSB, este decis să vândă la vară cel trei vedete ale echipei, Florinel Coman, Florin Tănase și Dennis Man, pentru a încerca obțină un preț care să nu fie foarte afectat de pandemie.

Gigi Becali e atât de hotărât să facă rost de bani rapid, încât e decis să îl dea pe căpitanul echipei, Florin Tănase, pe cel mult 5 milioane de dolari, o sumă care i se părea infimă acum un an sau doi. ”Nu dau mai multe amănunte de la negocieri, eu am cerut pe el 5 milioane de euro. E un preţ negociabil. Dar nu vreau să spun mai multe. Giovanni Becali poate să vorbească, el e impresar, eu am strategia mea. Una e ce spune impresarul, alta e ce zice patronul. Când spune patronul înseamnă că i-a făcut preţul”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Dacă în cazul lui Tănase Becali e dispus să lase la preț, atunci când vine vorba de ”Mbappe” Coman, lucrurile stau invers. El i-a dublat prețul pentru că așa i s-a părut că trebuie, după cum a declarat: ”Eu sunt cum bate vântul, despre Florinel Coman am zis că vreau 10 milioane de euro, acum, după ce n-a mai jucat niciun meci vreau 20! Că aşa vreau eu! Giovanni a zis că face 20, poate are ofertă cu 15. Eu ştiu două echipe din Anglia care se interesează de el”, a mai spus Becali la același post de televiziune.

În ceea ce-l privește pe Dennis Man, acesta e considerat de patron o adevărată ”mină de aur” și tocmai de aceea a spus că a refuzat o ofertă de 15 milioane de euro din partea unui club italian. Săptămâna trecută, prețul fixat pentru Man era de 30 de milioane de euro, dar la Gigi Becali lucrurile sunt extrem de volatile când vine vorba de prețurile jucătorilor.

Loading...