Gigi Becali: "Suntem campioni, mă, noi!"

gigi becali

gigi becali
Patronul FCSB-ului a pus tunurile pe jucătorii lui după evoluţia de la Mediaş şi se teme de jocul din Liga Europa
foto: Click!
Citeste tot despre: 

Gigi Becali s-a enervat că FCSB doar a remizat cu Viitorul, 1-1, dar crede că echipa sa va câştiga titlul.

"N-ai ce să faci, ce poţi să comentezi la meciul ăsta? Un singur şut pe poartă şi gol, două bare, trebuia să fie 5-0 şi s-a terminat 1-1. Mai ai cuvinte? Dacă trebuia să se termine 5-0 şi s-a terminat 1-1 ce a lipsit? Nu s-a văzut? Noi am jucat fotbal... Nu mai vreau să vorbesc, ce rost are?", a declarat Gigi Becali.

Apoi, a continuat: "Suntem campioni, mă, noi! Nu mai avem treabă, suntem la cinci puncte de Dinamo şi la trei de Viitorul. Viitorul e o echipă obosită, nu mai poate câştiga, dar nu are rost să vorbesc".

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Hagi

    Gică Hagi a fost victima unui incident şocant. "Regele" e un simbol al Stelei, dar la meciul dintre FCSB şi echipa sa, Viitorul, 1-1, el a fost luat la ţintă de către fanii roş-albaştrii aflaţi în apropierea băncilor de rezervă.

  • „Mini-campionatul” ce decide echipa ce va obţine titlul în Liga I a ajuns la jumătatea traseului. După primele cinci etape din play-off, FCSB a devenit favorita numărul unu pentru a triumfa, în timp ce campioana Astra a decepţionat, neavând nici o victorie.