Gigi Becali spune că psihologul său e Hristos, și rugăciunea, și Sfânta Cruce

becali-gigi-sport-pictures_rps7944.jpg

Gigi Becali respinge categoric ideea aducerii unui psiholog la FCSB
Gigi Becali respinge categoric ideea aducerii unui psiholog la FCSB
Foto: Sport Pictures

Patron al echipei de fotbal FCSB, aflată pe locul 3 în Liga 1 după sezonul regular, Gigi Becali susține că rugăciunea e cel mai bun suport moral pentru fotbaliștii săi și că la el doar Hristos e psiholog

Seria de rezultate neconcludente înregistrate de formația bucureșteană în acest an l-a făcut pe antrenor Bogdan Vintilă să declare că ar fi nevoie de intervenția unui psiholog. Chestionat pe această temă, Gigi Becali a respins categoric această idee: "Da, angajează, dar la echipă la el, nu la echipa mea. Când face echipă, angajează un psiholog. Când o să aibă el echipă, el, proprietar, el, Vintilă, o să pună psiholog. Acum vreo zece ani voiau tot aşa, cu psiholog. Le-am zis <Du-te, mă, de aici, niciun psiholog!> Nu am acceptat psiholog şi am făcut ceva în fotbal. Şi poate o să fac, cred eu că o să fac. (n.r. - i se spune că Ronaldo are un mental coach). Da, dar la ortodocşi nu e nevoie de mental coach, e Duhul Sfânt. La noi e Duhul Sfânt psihologul nostru, e îngerul păzitor de la sfântul botez, sfânta taină a botezului. Are nevoie de Dumnezeu prin Duhul Sfânt de psiholog. Psiholog te învaţă Duhul Sfânt şi harul să faci. Nu am nevoie de psiholog", a declarat Becali la ProX.

Patronul FCSB a continuat pe un ton la fel de categoric: ”La mine psihologul e Hristos, şi rugăciunea, şi Sfânta Cruce. Ce e aia psiholog? Cum să dea suport moral (n.r. - psihologul)? Suport moral la rugăciune, la Sfânta liturghie: Doamne Iisuse Hristoase, miluieşte-mă! Să le dea lor Hristos minte (n.r. - jucătorilor) cât miliardele de miliarde de psihologi, dacă e să fie şi dacă merit eu. Şi dacă nu merit eu, mâncăm bătaie. Dar nu că aduc psiholog. Cum adică? Psihologul la oameni care sunt bolnavi cu adevărat. (n.r. - i se spune că acela e psihiatru) Nu psihiatru, psiholog numai dacă eşti bolnav. Toate naţionalele au psihologi la ei, dar la mine e psiholog Hristos. Totul numai în Hristos, în Sfânta Cruce şi în liturghie, aşa-i la mine psihologul, m-ai înţeles? Ce să le facă psihologul? Dacă are omul ceva, probleme... nu ştiu. Mental există rugăciunea. Noi avem mental o magazie. Şi noi dacă magazia aia o încărcăm cu lucruri bune, Dumnezeu face şi ne ies toate în viaţă. Adică ne antrenăm, facem, dregem, ne gândim la fotbal. Dacă noi în magazia aia lăsăm dracii să încarce magazia capului nostru cu gândurile lor drăceşti atunci avem nevoie de psiholog".

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1