Gigi Becali spune că FCSB nu mai e favorită la titlu

Ultima actualizare:

    Florin Tănase se luptă pentru minge cu Răzvan GrădinaruFoto: Sport Pictures
Florin Tănase se luptă pentru minge cu Răzvan GrădinaruFoto: Sport Pictures

Semieșecul (0-0) suferit de FCSB l-a făcut pe Gigi Becali să se îndoiască de șansele formației sale la câștigarea titlului de campioană a României la fotbal

În numai câteva luni, Gigi Becali a trecut de la refrenul ”Cine e pe primul loc?” la un altul care sună cam așa: ”CFR e prima favorită la titlu”. Supărat că protejații săi au făcut doar o remiză albă cu ultima clasată, alunecând pe poziția a 3-a în Liga 1, finanțatorul a răbufnit: "Dacă vine Dan Petrescu, cresc șansele CFR-ului. CFR e o echipa solidă. Ei niciodată nu făceau egal cu echipele astea. Eu cred că noi o să venim pe locul doi și Craiova pe trei. Ar fi o surpriză să luăm titlul dacă pierzi patru puncte cu Călărași și Chiajna. De 15 ani, de când sunt în fotbal, am spus că eu sunt favorit. Acum vă zic că suntem a doua echipă”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport. Finanțatorul nu l-a iertat nici pe arbitrul întâlnirii de la Chiajna, Adrian Cojocaru: ”Una peste alta, am avut 11 metri clar. Al doilea galben la Ropotan… Nu înţeleg arbitrul ăsta, Cojocaru… El nu mai creşte deloc? Normal ar fi să crească în valoare. Nu vede clar cum dă cu piciorul în cap? Ce vrei să mai faci? Du-te, mă, tată acasă! Dă-ţi demisia! Cum să nu vezi aşa ceva?”. 

Gigi Becali nu i-a iertat nici pe jucători

Deși inițial a spus că nu își va critica jucătorii, Becali s-a răzgândit și a arătat cu degetul pe cineva. A făcut-o, însă, cu milă, dojenitor, căutându-i chiar scuze celui învinuit. “Pot să găsesc un vinovat… Tănase. Tănase le-a dat numai la adversar. I-a fost frică să nu se accidenteze, cred. A fost mai slab decât Matei. Toate mingile numai la adversari”, a concluzionat el.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net