Gigi Becali spune că Duckadam a luat 300.000 de euro în 10 ani

duckadam-becali-11rps_9101.jpg

În 2010, Helmut Duckadam și Gigi Becali urmăreau meciurile împreună
În 2010, Helmut Duckadam și Gigi Becali urmăreau meciurile împreună
Foto: sportpictures.eu

Gigi Becali a declarat, astăzi (marți, 14 iulie), în cursul conferinței de presă în care a fost prezentat Sergiu Buș, că fostul portar Helmut Duckadam (61 de ani), care a demisionat de la FCSB, a primit 300.000 de euro în zece ani, fără să facă nimic. În plus, investitorul a declarat că eroul de la Sevilla „a fost în 26 de deplasări cu echipa”, însă a refuzat mereu.

Finanțatorul de la FCSB a declarat că nu are nimic cu Duckadam, iar apoi și-a început tirada: „A început din august 2010 la noi. A luat 2.500 pe lună.  Deci în zece ani a câştigat de la mine 300.000 de euro, nevenind cam niciodată. Nu prea a venit la... Adică a venit de câteva ori. I-am dat un telefon să-l rog să se ocupe de portari. S-a dus o dată, nu s-a mai dus. Eu spun adevărul, nu-l acuz cu nimic. Deci, a luat 300.000 în zece ani, bani pe care i-a luat, pe care i-am dat eu. Vreau să-l acuz, fără să se supere, de minciună. Pentru că el spune: <<Nu am fost invitat niciodată în deplasările din străinătate>>. A fost el, Duckadam, în 26 de deplasări în străinătate. El a fost invitat în toate, dar în unele nu a vrut să meargă. În unele chiar şi cu familia. Duckadam a luat 300.000 din 2010 până acum, fără să lucreze nimic. I-am dat din banii mei pentru că apreciez caracterul lui, dar asta nu înseamnă că dau la infinit banii mei. I-am spus: <<Helmut, 500 de euro pe lună, rămâni cu ei>>. Tot aşa, fără să vină. A zi că din orgoliu... Că 2.000 îi dădeam eu din mână, din banii mei. Dar nu mai pot să-i dau, că e situaţia care este, nu se ştie ce se întâmplă în lume".
În 15 iunie, Duckadam a declarat la Digi Sport: „Faptul că eram considerat cel mai neimportant om din cadrul clubului înseamnă că hotărârea mea din seara asta mă scuteşte de alte comentarii. Eu pe Facebook am pus o postare, în care îi mulţumesc domnului Becali şi din partea mea şi a familiei mele pentru cât m-a ajutat în această perioadă şi cu asta colaborarea mea şi aventura mea s-au terminat. Nu mă văd la alt club, pentru mine activitatea asta de lângă o echipă de fotbal s-a încheiat definitiv. Nu mă duc la nicio altă echipă". 
Fostul portar postase cu o zi înainte următorul mesaj pe Facebook: „A fost frumos! După multe ezitări, am hotărât azi, 14.06.2020, că este momentul să-mi înaintez demisia din cadrul SC Fotbal Club FCSB. Consider că este mai onorabil să-ţi înaintezi demisia, când simţi că nu mai eşti dorit, decât să aştepţi momentul când vei fi dat afară. Au fost momente dificile, dar şi foarte multe momente frumoase! A fost una dintre cele mai frumoase perioade din viaţă mea! Îi mulţumesc domnului Becali, în numele familiei mele, pentru tot ce a făcut pentru noi şi îl asigur că voi rămâne acelaşi om serios şi loial. Doresc mult succes echipei, şi-mi doresc, că în acest an să câştige un trofeu!".

Loading...