Gigi Becali şochează pe toată lumea: "O să mă călugăresc. Îmi veţi lua interviu la mănăstire"

becali1.jpg

Palatul lui Gigi Becali este un altar plin de cruci, icoane şi alte obiecte religioase
Foto: Click!

Afinitatea patronului FCSB-ului pentru religia ortodoxă este foarte cunoscută şi vizitele dese ale acestuia în cele mai pline de har “case ale Domnului” nu mai surprind pe nimeni.

Totuşi, în zi sfântă de Crăciun, Gigi Becali a reuşit totuşi să şocheze anunţând că la un moment dat va rămâne într-una dintre ele. “Vreau să-mi aranjez fetele, nepoţii, le las averea mea şi o să plec în munţi, să mă călugăresc. O să veniţi să-mi luaţi interviuri prin codrii în care mă voi afla”, a spus Gigi Becali intr-un interviu la RTV. 

Latifundiarul pare să-şi fi pregătit de mult terenul pentru această mutare. A donat milioane de euro Bisericii, inclusiv pentru Catedrala Mântuirii Neamului, şi ar fi primit cu braţele deschise oriunde. Acesta nu a specificat însă dacă va alege o mănăstire din România, sau una de pe Muntele Athos, din Grecia, acolo unde a mers de multe ori în pelerinaj şi unde a spus că s-a simţit ca în rai.

2-3-bd-becali-4.jpg

În ciuda numeroaselor derapaje publice de tot felul Gigi Becali a fost un om inimos şi a ajutat multă lume, fapt pe care nu-l poate contesta nimeni
Foto: Mihai Ionescu
Loading...

Citește și