Gigi Becali se pregăteşte de nuntă! Fiica cea mare, Teodora, a fost cerută în căsătorie

finantator-fcsb-gigi-becali

gigi becali
Gigi Becali a fost foarte fericit atunci când a aflat vestea cea mare
Foto:Arhivă personală

Gigi Becali se pregăteşte pentru un eveniment important şi este în al nouălea cer de fericire, căci fiica sa cea mare, Teodora Becali (24) a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Mihai Theodor Mincu. Finanţatorul FCSB are numai cuvinte de laudă despre cel care îi va deveni ginere şi este mândru de deciziile luate de fiica sa. Iată ce a declarat Gigi Becali, la scurt timp după ce a aflat marea veste.

Cel care îi va deveni soţ Teodorei Becali provine dintr-o famile instărită şi este apreciat de finanţatorul FCSB. Gigi Becali este fericit de alegerea făcută de fiica sa şi nu doreşte să o influenţeze în vreun fel, considerând că este capabilă să ia propriile decizii şi să suporte consecinţele acţiunilor. El a vorbit despre cel care îi va deveni ginere, dar nu a dorit să ofere prea multe detalii întrucât Teodora l-a rugat să păstreze discreţia asupra acestui subiect. 

Nunta va avea loc în toamna acestui an, iar nuntaşii vor petrece la un restaurant din Bucureşti, potrivit lui Gigi Becali. Latifundiarul a dezvăluit că tinerii au primit şi binecuvântarea unui episcop, aspectul religios fiind unul forte important pentru ambele familii. ”Sunt în bucurie de o săptămână. Trăiesc bucuria asta de când i-am cunoscut familia. Bine, ei i-a dat inelul mai de mult. Ei au primit binecuvântarea și de la un episcop”, a povestit Gigi Becali.

teodora_becali.jpg

teodora becali
Teodora Becali se va căsători în toamna aceasta
Foto:Arhivă personală

„Are peste 1,85m, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: «tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut». Dar am încredere că va face numai bine”, a declarat Gigi Becali.

În ciuda faptului că aşteaptă cu nerăbdare ziua în care fiica sa se va căsători, Gigi Becali a afirmat că nu va mai petrece cum o făcea odinioară, pasiunea sa pentru dans şi muzică nefiind la fel de mare ca în trecut. „Dansul nu mai face parte din ființa mea. Nu îmi mai place. Nu îmi mai place nici muzica”, a adăugat Becali.

Cine este logodnicul Teodorei Becali

mincu-01.jpeg

Logodnicul Teodorei Becali a făcut o mică avere din vânzarea bijuteriilor dedicate femeilor
Foto:Arhivă personală

Mihai Theodor Mincu este cunoscut în lumea bună a Capitalei drept ”crai de Dobroești”. În vârstă de 28 de ani, tânărul pare să fie un bun afacerist căci a reușit să strângă o mică avere din comercializarea accesoriilor de lux dedicate femeilor.

 

Loading...

Citește și