Gigi Becali pune clauză anti-înjurături

Ultima actualizare:

    Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali, patronul FCSB, spune că a fost inspirat de incidentul urât care l-a avut ca protagonist pe Cosmin Contra la meciul România – Norvegia. Așa că va trece o clauză specială în contractele antrenorilor săi: să nu injure.

”Nu e la mine acasă federaţia, dar cât de cât e în România. La mine în casă, la mine la Steaua, dacă unul înjură un jucător... Bine că am văzut, le pun în contract. Băi, ai înjurat, ai plecat! La mine în casă nu înjuri, iar la echipa naţională dacă înjuri nu ai cum să stai. Du-te, tată, acasă, înjură la tine acasă, nu înjuri în public în ţara românească, la echipa naţională. Am auzit că a zis Petrescu ”stai, domne, că aici nu e teatru, nici balet”. Aici sunt oameni, băi, şi avem raţiune şi avem civilizaţie, bă, avem raţiune, nu suntem animale, bă, să înjurăm, bă! Îi spun eu lui Dan Petrescu, ”Dan Petrescule, nu e la balet, nu e la teatru şi e bărbătesc, dar bărbaţii adevăraţi au raţiune şi au stăpânire de sine nu mizerie de înjurături, da?” Terminaţi cu înjurăturile, că nu suntem în sclavagism, jucătorii nu sunt sclavi să-i înjuri tu, că eşti tu, antrenor! ”Domne, să fie mână de fier.” Da, să fie mână de fier, jucătorul să asculte de antrenor, dar nici jucătorii nu sunt sclavi ca să fie înjuraţi”, a declarat Becali, la ProX.

Omul de afaceri a mai spus și că, deși Mihai Stoica s-a numărat printre invitații lui la nunta fiicei sale, asta nu înseamnă că va lucra din nou la club. Cel puțin, Becali nu mai are nevoie de el.

”Eu spun un lucru, eu nu am nevoie, dar Meme, pentru că e prietenul meu, oricând poate să zică ”domne, vreau un serviciu”. E prietenul meu şi îl primesc, dar nu că am eu nevoie, că ”Mihai, vino încoace”. Nu am nevoie, dar un prieten nu poţi să-l laşi şi oricând vrea el să vină, îl primesc oricând. Pentru că el a plecat când se clătina corabia şi nu pot eu să zic acuma ”hai, vino”, dar dacă vrea să vină, oricând uşa este deschisă pentru el la FCSB cât sunt eu stăpân, toată viaţa", a precizat omul de afaceri la Pro X.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net