Gigi Becali ”oferă” 5 milioane de euro pe Mihăilă

Ultima actualizare:

    Gigi Becali
Gigi Becali

Patronul FCSB, Gigi Becali, a revenit la vechile obiceiuri. Urmând o veche rețetă, chiar înaintea meciului direct cu Universitatea Craiova, a aruncat pe piață informația că a oferit 5 milioane de euro pe cel mai în formă jucător al oltenilor, Valentin Mihăilă.

”Mihăilă e jucător, pentru că de exemplu am dat eu cinci milioane pe el, am făcut ofertă de cinci milioane.E un jucător despre care vom auzi multe în viaţa asta, dar nu la ora asta. Am făcut ofertă printr-un intermediar”, a declarat Becali la ProX. Apoi, ca să scoată și mai bine în evidență informația, a completat: ”Nu mai vreau să comentez, că e înainte de meci. M-am scăpat. Nu am făcut, ziceam aşa, cred că valorează. Am greşit că m-am scăpat, se supără ăia, nu mai vreau să mă cert cu lumea. Deşi le fac un favor”, a declarat Becali, în stilul deja cunoscut.

Ca de obicei, el a și criticat câțiva jucători, Ionuț Panțîru și Iulian Cristea, ”cei mai buni din Europa” acum două luni, fiind luați în colimator: ”Cu Panţîru sunt vinovat eu, pentru că l-am făcut cel mai mare din Europa şi aşa credeam după ce juca. Şi lui Cristea i-am făcut zece mii şi el ce să mai... I-am spus ”Mă, Cristea, tu nu ai talent prea mare de fotbalist, tu tot ce faci, faci prin muncă şi concentrare. Dacă te concentrezi şi munceşti o să fii foarte bun fundaş central, dacă nu, vai de capul tău!””, a mai spus Becali

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net