Gigi Becali, obligat să plătească 100.000 de euro

Gigi Becali

Gigi Becali
Gigi Becali
Citeste tot despre: 

Gigi Becali pare să fie printre cei mai afectați patroni din fotbalul românesc de criza provocată de pandemia de coronavirus.

Nu numai că e primul care a trecut deja la reducerea la jumătate a salariilor jucătorilor de la FCSB, dar a sistat și plățile către celelalte cluburi, tranșe din transferul unor jucători. Totuși, o sumă de bani nu o poate ”fenta”. E vorba de datoria pe care o are către atacantul polonez Lukasz Gikiewicz (31 de ani), care a evoluat doar în trei meciuri în prima parte a acestui campionat și care a fost apoi dat afară în condiții foarte urâte. Acesta a dat în judecată clubul la FIFA, iar forul mondial a decis, conform gsp.ro, că bucureștenii, deci Gigi Becali, sunt obligați să îi achite fotbalistului suma 93.500 de euro. Data limită de plată a acestei datorii este începutul lunii mai. În caz contrar, FCSB va avea interdicție de transferuri în următoarele trei perioade deschise pentru acest lucru, adică timpde un an și jumătate.

În ceea ce privește reducerea salariilor cu 50%, doar cinci jucători au fost până acum de acord cu ea: Florin Tănase, Florinel Coman, Ionuț Vînă, Vali Crețu și Ovidiu Popescu.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1