Gigi Becali nu mai transferă străini. Îl vrea doar pe Ghiță

Ultima actualizare:

    Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali a declarat că îl doreşte la FCSB pe fundaşul Virgil Ghiţă de la FC Viitorul şi a anunţat că nu mai transferă jucători străini.

"L-am luat pe Briceag. Dacă era gratis. Am zis că îmi trebuie neapărat fundaş central. Eu nu mai iau jucători străini. Mai am unul (n.r. - Soiledis), pe cine mai am? Străini eu jucători nu mai iau. Nu mai iau deloc, deloc, deloc. Dacă era gratis, am zis să-l iau şi gata. Şi o să mai aven un fundaş central tot român. Eu cheltui milioane de euro la academie, cum să mai dau bani pe jucători, ce sunt idiot. Mă vezi pe mine că mai dau milioane pe jucători, un milion, două milioane? Nu mai dau, tată, eu bani, milioane pe jucători! Toată crema fotbalului românesc este acum la FCSB la academie. Bine, mai are şi Gică. Are şi el, cred eu că suntem la egalitate cu el. (n.r. - despre Virgil Ghiţă) Am vorbit cu Gică, nu a dat niciun răspuns. Ghiţă e un jucător care mie îmi place. Singurul fundaş central din România pe care l-aş lua. Este foarte puternic, nu e el extraordinar de, de, de... Dar e foarte puternic şi mie îmi plac fundaşii centrali foarte puternici. Dă cu capul. Mie îmi place Ghiţă. Singurul care mă intereasează la ora asta din România, altul nu mă interesează", a declarat Becali, la ProX, citat de news.ro.

Apoi, Gigi Becali a spus că a glumit când a zis că va băga juniorii la meciul cu CFR Cluj, pentru a-i ajuta pe ardeleni să ia titlul în dauna Craiovei, formație care a folosit trei juniori într-un meci decisiv de acum câțiva ani cu Viitorul.

"Voi merge la meciul cu Botoşani de mâine seară, pentru că vreau să fie ca o conferinţă de presă şi vreau să anunţ un lucru, pe care-l anunţ acum, dar îl voi spune la toţi, mâine seară. Ceea ce am spus ce priveşte cu jucătorii, cu copiii, cu CFR şi Craiova am spus-o numai aşa, să atrag atenţia ca niciodată nimeni să nu mai îşi bată joc şi să nu facă nedreptate. Eu aşa ceva nu fac, doar am vrut să le atrag atenţia mizeria ce au făcut-o ei să nu mai facă. Eu fac dreptatea, iar dreptate nu este să joci cu copiii cu CFR şi cu Craiova, e să joci cu jucătorii cei mai buni. Dumnezeu hotărăşte cine-i campion, nu tu, Becali, iar <răzbunarea>, zice Hristos, <este a mea>. Nu o să mă răzbun eu pe Rotaru pentru mizeria ce a făcut-o el atunci. Se răzbună Dumnezeu. Dar el trebuie să ţină cont următorul lucru: că i-a dat Dumnezeu bani, a făcut bani, şi să înveţe acum, că e mic faţă de mine ca vârstă, niciodată în viaţa lui să nu mai facă ce a făcut atunci cu Viitorul. Eu nu am să fac asta, doar am vrut să le atrag atenţia, iar dreptatea e dreptate şi trebuie ca jucătorii cei mai buni să joace şi cu CFR şi cu Craiova, la fel, ca să se stabilescă cine este mai bun. Alegerea mea trebuie să fie spre dreptate, nu să-mi bat joc cum au făcut ei, cum a făcut Craiova. Alegerea lor a fost de oameni nedemni, eu nu sunt nedemn. Am vrut să atrag atenţia mai mult, să se vorbească mai mult pe tema asta, ca nimeni, niciodată, în fotbal să nu mai facă mizeria ce-a făcut-o Rotaru atunci. E mai rău decât corupţia. Nu că ne batem joc aşa şi punem să joace copiii, că influenţăm noi, de ce să câştige Steaua. Nu, tată, aici e vorba de dreptate. Că Dumnezeu după aia a făcut dreptatea, în cupele europene, că au mâncat bătăi. Dacă eşti om demn, joci cum trebuie să se joace. Eu mizeriile nu le accept şi nu le practic. Eu nedreptatea nu o accept şi împlinesc dreptatea. Un om demn nu pune copiii pe teren. Un om demn e drept şi joacă la fel şi cu ceilalţi şi cu ceilalţi. Eu nu-i jignesc (n.r. - pe cei de la Craiova), au făcut mizerii şi s-au jignit singuri", a declarat Becali, la ProX.

image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net