Gigi Becali: „Nu mai am niciun dubiu! Steaua e favorită la titlu!”

Ultima actualizare:

    Preşedintele FRF l-a acuzat pe Gigi Becali că a intervenit mişeleşte pentru oprirea numirii lui DaumFoto Click!
Preşedintele FRF l-a acuzat pe Gigi Becali că a intervenit mişeleşte pentru oprirea numirii lui DaumFoto Click!

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a anunţat după victoria cu Astra, 2-0, că echipa sa va câştiga campionatul.

"Nu mai am niciun dubiu acum, bine, asta o spun și alți oameni, care se pricep mai bine decât mine la fotbal. Deja aud voci că Steaua e favorită la titlu, deși mai are de recuperat trei puncte față de Astra. Și chiar față de Pandurii. Și chiar Dinamo mai are de jucat. Dar eu am văzut în seara asta că e echipa pe care o doream, adică am marcat și am dat și al doilea gol și puteam să-l dăm și pe al treilea. Asta înseamnă o echipă valoroasă. Când conduci ostilitățile și dai și al doilea gol și la un moment dat era 2-0 pentru noi și Varela și Tamaș... De m-am enervat și am țipat! În minutul 94 ei erau în careul advers, m-ați înțeles? Nu mi-a convenit, dar asta înseamnă că avem valoare.

Când spun că noi vom lua campionatul mă refer și la - cum să spun eu ca să nu deranjez? Hai să spun... - nu spun lipsă de valoare la alții, să spun mai slabe echipe decât noi.

M-a surprins și pe mine. Eu știam, adică aveam o presimțire, că dacă noi ne mobilizăm într-un meci așa de important, o echipă valoroasă, cu jucători valoroși, când are cuțitul la os trebuie să câștige. Și mă așteptam să câștigăm, dar nu mă așteptam să câștigăm chiar fără emoții. Puteam să primim gol doar dintr-un ghinion. Dar ei nu ne puteam marca nouă două goluri”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Finanțatorul roș-albaștrilor susține că niciun adversar nu-i mai provoacă frisoane, dar laudă echipa lui Gică Hagi, Viitorul.

"Nu cu Dinamo ne batem, eu tot rămân la părerea că Viitorul e o echipă care domină. Pandurii n-a dat un șut pe poartă toată repriza 1. E o echipă valoroasă. Viitorul, părerea mea, e că e o echipă prea tânără, nu are experiența necesară și nu are stabilitate. Nu are coerență ca să joace toate meciurile așa. Cum poate să-mi mai fie frică de Pandurii, după ce am văzut aseară?”, a mai spus el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net