Gigi Becali: «Ne întoarcem la oile noastre şi schimbăm sistemul»

Ultima actualizare:

    Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, încă nu şi-a revenit din eşecul pe care echipa sa l-a suferit la Giurgiu, în faţa Astrei, scor 0-1. El e decis să ia măsuri la adresa jucătorilor, dar e decis şi să scape de anumiţi fotbalişti. Iată ce a declarat, la Pro X, latifundiarul din Pipera, despre diferite lucruri pe care vrea să le schimbe în viaţa echipei.

Despre noile reguli impuse echipei: „Gnohere a fost exclus din lot pentru că avea un kil în plus. Adică două kile, că un kil este toleranţa care se tolerează. Dacă ai un kil şi o sută, pentru o sută de grame nu eşti în lot. Am făcut nişte reguli, 5.000 fumatul, care trebuie respectate. De exemplu acum, dacă am văzut că nu suntem proaspeţi am mai făcut o regulă. Pentru că nu suntem proaspeţi şi pentru că avem 15-20.000 pe lună şi ăştia de la Giurgiu au 3-4.000, trebuie avem un sacrificiu, ceva. Şi pentru că vă bate Giurgiu, atunci voi trebuie să faceţi ceva în plus pentru banii ăia. Şi ca să luăm o măsură de prospeţime, în cantonament cu două zile înainte, ca să fim mai proaspeţi. Pentru prospeţimea aia, ca să o găsim. Poate cu două zile înainte, când noi avem meciuri importante, poate facem ceva ca să ne alterăm să nu mai fim proaspeţi. Acum, cu site-urile astea îţi dai seama! Pac-pac cu degetul pe site, bam-bam, 30 de gagici poţi să găseşti. Ce, mai e ca pe vremuri? Acum, bam-bam-bam, alegi din 2.000 trei. Ce mai contează. Bani avem, că avem 15.000 pe lună, facem băutură, facem tutungie. Dacă în cantonament aveam prospeţime şi acum nu avem prospeţime, atunci e ceva în neregulă. Unde aţi aruncat prospeţimea când aţi venit acasă, mă? Nu zice nimeni să ai o prietenă, e prietena ta. Bă, da aici lipsa asta de prospeţime ne dă de gândit, înseamnă că a fost dezmăţ. Nu se poate ca Florinel Coman să atingă mingea de trei ori şi să o dea numai la adversar”.

Despre schimbarea sistemului: „Păi, normal că se va schimba sistemul, cum adică? Dacă nu putem să jucăm aşa. În meciurile pe care le-am văzut era mingea numai la noi şi eu vreau să fie mingea numai la noi şi m-a încântat sistemul. Mi-a spus MM: «Nu accept ca nişte oameni care au fost extraordinari în pregătire şi care intrau în careu şi dădeau goluri - nu dau nume - ca inter, şi acum dau mingea numai înapoi». Nu înţeleg. Înseamnă că e diferenţă de mentalitate la fotbalişti. Altfel au ei bărbăţie în timpul jocurilor şi altfel sunt în meciuri amicale. De aia e fotbalul de multe miliarde, pentru că e foarte, foarte complex. Sistemul 4-3-3 necesită şi calitate şi inteligenţă. Nu le avem pe amândouă. Atunci schimbăm sistemul. O să jucăm sistemul pe care îl ştim noi, ne vedem de treaba noastră, ne întoarcem la oile noastre şi cu asta, basta!”

Despre soarta lui Dică: „Cum poţi să schimbi un om? De abia l-am pus pe Dică, că el nu a avut contract, i-am făcut contract. Domne, că Zenga... Numai un criminal poate face aşa ceva, să schimbi un om după un meci. Suntem oameni în primul rând, după aia avem fotbal, suntem patroni. Eu zic că sunt om şi eu ştiu sigur că sunt om. Dacă eu sunt om, numai animalele fac aşa ceva, hai să dăm repede afară, după trei etape, cinci etape. Animalele nu au raţiune şi nu au milă. După sezonul regular, vorbiţi despre Dică, daţi-vă părerea despre el”.

Despre Florinel Coman, pe care urma să-l vândă cu 70 de milioane de euro: „Am dat telefon la impresar şi am zis că am dat trei milioane pe el, dacă îi găseşte echipă, îl dau să scot banii. Îl dau cu cât l-am luat. Nu mai cred în el şi dacă nu mai cred în el, îl dau ca să scot banii”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net