Gigi Becali a luat un nou jucător în colimator: ”Vii în România să ne cerți pe noi?”

Ultima actualizare:

    Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali l-a criticat dur, joi, pe căpitanului CFR Cluj, Mario Camora, pentru faptul că fundaşul ceartă arbitrii în timpul meciurilor. Becali a crezut că jucătorul portughez este italian dacă îl cheamă Camora.

"Singurul lucru pe care îl pot reproşa eu arbitrilor este... Băi, dacă Camora ceartă arbitrii, vine din Italia şi ceartă arbitrii e o problemă. Asta trebuie să ia atutudine şi şeful, ăsta, Vassaras şi arbitrii. Băi, nu poţi tu, Camora, vii tu din Italia şi cerţi arbitrii toată ziua. El face fault de roşu, primeşte galben şi îi ceartă pe arbitrii, că de ce a primit galben. E clar, roşu la Benzar! Bun, ţi-a dat galben, asta e, aşa a văzut arbitrul, dar nu te duci să-l cerţi pe arbitru, că nu vii tu din Italia să ne cerţi pe noi, în România, măi, Camora, că te trimitem noi în Italia, vezi de treaba ta! Asta le-am spus şi jucătorilor mei. Băi, eu nu văd jucători mari în Europa că protestează ce zic arbitrii, niciodată. Când mă duc la echipă, asta spun: lăsaţi arbitrii în pace! El are prea mare obzănicie, ceartă arbitrii, îţi dai seama?", a declarat Becali, la Pro X.

Atrăgându-i-se atenţia că Mario Camora este portoghez, Becali a continuat: "Dacă îl chema Camora credeam că e italian. Să se ducă în Portigalia, atunci! Să-l trimitem în Portugalia pe Camora. Nu cred că vreun român fotbalist ceartă arbitrii în Portugalia, nu are tupeul ăsta ca el, Du-te, tată, în Portugalia, Camora, vezi de treaba ta, ceartă pe acolo arbitrii dacă vrei. Păi vii în România să ne cerţi tu pe noi? Camora, ăsta, e prea vădit, prea obraznic. În rest nu pot să spun că arbitrii au avut ceva, să-i favorizeze pe CFR."

Gigi Becali spune că nu are ce să le reproşeze arbitrilor în acest sezon, fiind de acord ca preşedintele CCA, Kyros Vassaras, să continue în această funcţie.

Întrebat dacă este de acord cu criticile formulate de directorul sportiv Mihai Stoica la adresa arbitrilor, Becali a răspuns: "Eu nu. Pentru că la mine sunt faptele, nu vorbele. Am văzut atunci, când Haţegan a dat 11 metri împotriva lor (n.r. - CFR Cluj) cu Iaşiul. Pentru mine, aia e relevant. Înseamnă că dacă Haţegan era cu ei, nu dădea împotriva lor 11 metri. Câte etape au trecut? Nouă etape şi nu avem ce reproşa nici noi, nici ei arbitrilor. M-a întrebat Vali: <Uite, domne, ce spun ăştia! Dacă suntem şi noi de acord, că-l confirmă pe din nou pe Vassaras?> Din punctul meu de vedere, da. Pe mine nu mă interesează cine e şef sau cine sunt arbitrii, pe mine mă interesează arbitraje corecte. Nu ai ce să le spui anul ăsta de arbitraje. Se mai fac greşeli, dar mici greşeli. Nu au influenţat niciun rezultat. Şi atunci, eu jos pălăria în faţa arbitrajelor. Trebuie să dau un exemplu ca să zic altceva: a câştigat CFR cu un penalti inventat. Nu a existat aşa ceva."

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net