Gigi Becali: ”Jucăm la ce-o ieși, la țurcă!”

Ultima actualizare:

    Gigi BecaliFOTO: Sportpictures.eu
Gigi BecaliFOTO: Sportpictures.eu

Patronul FCSB era foarte supărat după înfrângerea echipei sale în fața Viitorului, scor 1-2. El a recunoscut că șansele la titlu au dispărut, dar și că la cum joacă elevii lui Teja deja a început să aibă emoții pentru cupele europene.

”Eu zic că s-a terminat lupta la titlu. Avem, aşa, nişte jucători, acolo, cât de cât valoroşi şi jucăm, aşa, după ureche, la ce-o ieşi, la ţurcă. Viitorul e o echipă care în opt meciuri a dat un gol şi nouă ne-a dat două. Vorbim de statistică aici. E şi post, nu vreau să-i jignesc pe jucători. Dar o să fie o curăţenie la vară, că nu ai ce să faci. Sunt jucători care iau 15-20.000 pe lună şi se ascund de joc. Nu mai vreau să critic jucătorii, că e păcat. Trebuie să-l critici pe om atunci când el nu vrea, poate şi nu vrea. Dar sunt unii jucători care vor, dar nu pot. I-ai luat şi tu eşti vinovat, Gigi, şi cu asta, basta! Nu eu i-am luat? I-a luat cineva? Minune, da, dacă vrea Dumnezeu să facă minune, dar cinci puncte... L-am întrebat pe MM care e situaţia cu cupa, că acum ne rugăm să ia cupa ori Viitorul, ori Craiova, ca să putem să jucăm în cupele europene. Eu nu mai am încredere în echipă şi de aceea nu merg la meci”, a  declarat Gigi Becali la Digi Sport.

”Am mai pierdut încă un an şi cu asta, basta! Vedem în vară ce facem, trebuie să luăm jucători forţă. Noi nu avem jucători care să fie războinici, sunt d-ăştia, de miuţă, de fotbal la sală. O să înfiinţez o echipă de fotbal la sală, ca să mai iau 5-6 dintre ei să-i duc acolo, la fotbal la sală, ca să luăm campionatul la fotbal la sală. Nu câştigi campionatul cu fotbalişti de fotbal la sală”, a mai spus Becali.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net